ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kolík vibrační You2Toys Remote Controlled Butt Plug

Kolík vibrační You2Toys Remote Controlled Butt Plug

Vibrační anální kolík You2Toys Remote Controlled Butt Plug z hebkého silikonu vhodný pro začátečníky. Má 10 vibrací a 6 intenzit síly na dálkové ovládání.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vyzkoušejte nové prožitky s tímto vibračním kolíkem You2Toys Remote Controlled Butt Plug v modré barvě. Je z hedvábně jemného silikonu s PU povrchem, takže je krásně hladký a velice přátelský k pokožce. Má velmi úzkou špičku s postupným rozšiřováním, která je vhodná pro začátečníky v análních hrátkách. Rozšíření těla pak skvěle vyplní anální prostor a poskytne tak zajímavé dobrodružství. Na konci je dostatečná zarážka pro vaše bezpečí a v těle naleznete vibrační patronu s manipulačním poutkem, kterou lze vyjmout a použít ji samostatně jako malý anální vibrátor. Má velmi tichý ale silný motor, který vám dopřeje 10 vibračních a pulzačních režimů pro ještě silnější prožitky. Tento anální kolíček je na dálkové ovládání a použití ovladače vám navíc poskytne možnost výběru ze 6 intenzit síly vibrací. Ovladač je z odolného ABS plastu potažený jemným PU materiálem, je napájen jednou CR2032 3V baterií a má dosah až 5 metrů. Po odšroubování uzávěru na konci patrony naleznete slot pro nabíjení přes přiložený USB kabel.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Podržte tlačítko na konci patrony po dobu 3 vteřin. Přivítá vás krátká vibrace a kolík se zapne do pohotovostního stavu. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. Pro vypnutí opět dlouze podržte tlačítko na 3 vteřiny. Pro použití s ovladačem uveďte kolík do pohotovostního stavu. Tlačítkem power na dálkovém ovladači zapnete krátkým stiskem jeho vibrace a přepínáte je. Tlačítky + a - ovládáte sílu vibrací. Podržte tlačítko power po dobu dvou vteřin a pozastavíte jeho provoz. Pro úplné vypnutí je třeba znovu patronu vypnout.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opatrně opláchněte pod vlažnou vodou, nejlépe bez patrony a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík vibrační You2Toys Remote Controlled Butt Plug:

  • vibrační anální kolík vhodný pro začátečníky i pokročilé
  • dálkové ovládání s dosahem až 5 metrů
  • úžasně hebký a kvalitní silikon potažený PU materiálem
  • silný a diskrétní motor nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • s ovladačem můžete ovládat 6 stupňů intentzity
  • úzká špička a mírné ergonomické rozšíření těla
  • vibrační patrona lze vytáhnout a použít samostatně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, růžová
Materiál: silikon, ABS plast, PU
Rozměry: celková délka 14 cm, použitelná délka 10,5 cm, průměr 0,9 - 3,4 cm, délka manipulačního poutka 8 cm, délka zarážky 9,7 cm, délka patrony 9,5 cm, průměr patrony 1,6 cm, výška ovladače 8 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR2032 3V baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Rozměry:
Celková délka:
14,00 cm
Průměr:
3,50 cm
Zařazení do kategorií