Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík vibrační You2Toys Remote Controlled Prostate PLUG

Kolík vibrační You2Toys Remote Controlled Prostate PLUG

Vibrační anální kolík You2Toys Remote Controlled Prostate Plug pro muže zacílený na stimulaci prostaty. Má 10 vibrací a 6 intenzit síly na dálkové ovládání.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Věděli jste, že prostatě se také říká mužský bod G? Oprávněně. Mnoho mužů si nemůže masáž prostaty vynachválit. Dokáže báječně stimulovat a mnohdy dovede ke skutečně intenzivním orgasmům i bez masturbace. Příjemná erotická chvíle navíc funguje jako prevence rakoviny prostaty, takže uděláte něco i pro své zdraví.

Vyzkoušejte nové prožitky s tímto vibračním kolíkem You2Toys Remote Controlled Prostate Plug v modré barvě. Je z hedvábně jemného silikonu s PU povrchem, takže je krásně hladký a velice přátelský k pokožce. Je ergonomicky zahnutý k masáži a stimulaci prostaty, která vede k intenzivním orgasmům. Špička je mírně tvarovaná do šestihranu, na konci je dostatečná zarážka pro vaše bezpečí a v těle naleznete vibrační patronu s manipulačním poutkem, kterou lze vyjmout a použít ji samostatně jako malý anální vibrátor. Má velmi tichý ale silný motor, který vám dopřeje 10 vibračních a pulzačních režimů pro ještě silnější prožitky. Tento anální kolíček je na dálkové ovládání a použití ovladače vám navíc poskytne možnost výběru ze 6 intenzit síly vibrací. Ovladač je z odolného ABS plastu potažený jemným PU materiálem, je napájen jednou CR2032 3V baterií a má dosah až 5 metrů. Po odšroubování uzávěru na konci patrony naleznete slot pro nabíjení přes přiložený USB kabel.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Podržte tlačítko na konci patrony po dobu 3 vteřin. Přivítá vás krátká vibrace a kolík se zapne do pohotovostního stavu. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. Pro vypnutí opět dlouze podržte tlačítko na 3 vteřiny. Pro použití s ovladačem uveďte kolík do pohotovostního stavu. Tlačítkem power na dálkovém ovladači zapnete krátkým stiskem jeho vibrace a přepínáte je. Tlačítky + a - ovládáte sílu vibrací. Podržte tlačítko power po dobu dvou vteřin a pozastavíte jeho provoz. Pro úplné vypnutí je třeba znovu patronu vypnout.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opatrně opláchněte pod vlažnou vodou, nejlépe bez patrony a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík vibrační You2Toys Remote Controlled Prostate Plug:

  • vibrační anální kolík pro stimulaci a masáž prostaty
  • dálkové ovládání s dosahem až 5 metrů
  • úžasně hebký a kvalitní silikon potažený PU materiálem
  • silný a diskrétní motor nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • s ovladačem můžete ovládat 6 stupňů intentzity
  • mírné ergonomické zakřivení s šestihrannou špičkou
  • vibrační patrona lze vytáhnout a použít samostatně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, tyrkysová
Materiál: silikon, ABS plast, PU
Rozměry: celková délka 13,5 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 3,5 cm, délka manipulačního poutka 8 cm, délka zarážky 9,7 cm, délka patrony 9,5 cm, průměr patrony 1,6 cm, výška ovladače 8 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR2032 3V baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Rozměry:
Celková délka:
13,40 cm
Průměr:
3,50 cm
Zařazení do kategorií