Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom Durex Invisible 16 ks

Kondom Durex Invisible 16 ks

Katalog: DU81411
Latexový kondom značky Durex s extra tenkou stěnou pro zajištění vysoké míry citlivosti při sexu se zachováním vysoké míry ochrany.
Všechny recenze (1)
Balení:
339 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Pokud hledáte spolehlivou ochranu proti otěhotnění a pohlavně přenosným nemocem, pak důvěřujte celosvětové známé značce a prvnímu evropskému výrobci latexových kondomů – značce Durex. Vyzkoušejte jejich kondomy prémiové kvality, které nabízejí spoustu možností výběru té správné ochrany pro vás. Protože Durex ví, že pokud kondom dobře sedí, prožitek je mnohem lepší.
Kondom Invisible je vyroben tak, aby zajistil maximální citlivost penisu při sexu, ale zároveň zachoval vysokou míru ochrany a bezpečí. Tenoučká stěna je zárukou ničím neomezované vnímavosti a dodají tak vašemu milování pocit svobody. Rovný tvar bez jakýchkoliv výstupků je zakončen prostorným rezervoárem pro únik spermatu. Jeho délka 18,5 cm a nominální šířka 5,4 cm se perfektně přizpůsobí, takže bude ideální pro většinu mužů. Průhledný latexový kondom bez chuti a vůně je lubrikován jemným silikonovým gelem, který báječně klouže a pro případ nutnosti je připraven na další dávku lubrikačního gelu na vodní bázi. V balení naleznete 16 jednotlivě zabalených kusů, které vám jistě nějakou dobu vydrží.
Vychutnejte si intenzivní rozkoš, aniž byste cítili jakékoliv nepohodlí nebo omezení, a přesto jste byli bezpečně chráněni.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom Durex Invisible 16 ks:

  • kondomy prémiové kvality od světově známé značky Durex
  • průhledný prezervativ bez chuti a vůně
  • tenoučká stěna je zárukou zvýšené citlivosti
  • disponuje rezervoárem pro odchyt spermatu
  • 16 kusů v balení

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 18,5 cm, šířka 5,4 cm, tloušťka stěny 0,05 mm
Obsah balení: 16 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (1)

Recenze produktu Kondom Durex Invisible 16 ks (1)

overený z.
01.10.2023
tenký
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
80%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: