Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom Loovara MOOSE 69 mm 42 ks

Kondom Loovara MOOSE 69 mm 42 ks

Katalog: 10060030
Kondomy německé kvality Loovara MOOSE 69 mm z extrémně pružného přírodního kaučuku vhodný i pro vegany. Nabízí perfektní citlivost. 42 kusů v balení.
Balení:
749 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Potřebujete novou košili nebo ponožky? Jdete do obchodu a vyberete si z regálu, aby Vám perfektně padla. Proč tedy kupovat prezervativy jedné univerzální velikosti, které nemusí sedět vašemu tělu? Němečtí výrobci si uvědomili, že každý muž potřebuje individuální přístup, protože žádný penis není stejný. Místo jedné velikosti pro všechny přináší edici kondomů Loovara a každou velikost připodobnili světu zvířecí síly. Díky správné velikosti kondomy neškrtí ani nesklouzávají. Vyberte si přesně dle vašich preferencí, aby vám mohl přinést efektivnější ochranu, odboural strach z nehody a vy si tak mohli užít příjemnější a prožitější milování.
Loovara MOOSE 69 mm je největší z rodiny, stejně jako je Los evropský největším zástupcem jelenovitých. Tento obleček si tak vychutnají ti nejvyvinutější borci. Je ideální pro penis s obvodem 14,1 cm - 15,1 cm. Ten si sami můžete pohodlně změřit v pohodlí domova provázkem nebo proužkem papíru a zvolit takový, který se vám skvěle přizpůsobí. Kondom s rezervoárem je vyroben z přírodního kaučuku prvotřídní kvality, který vyniká svou pružností a mimořádnou pevností. Tím je také zaručena ochrana i při divočejších hrátkách. Stěna prezervativu je tenká, takže nabídne skvělou citlivost a nevyruší vaše hrátky. Při výrobě nebyl použit žádný zvířecí produkt, proto je vhodný i pro příznivce veganského směru. Kondom je lubrikován jemným silikonovým olejem. Samozřejmostí je vysoký hygienický standart a elektronické testování. V balení naleznete 42 jednotlivě zabalených kusů, které vám jistě nedojdou ani na dovolené.
Přizpůsobte velikost kondomu své chloubě a prokažte svůj nadlidský výkon. Protože bezpečný sex není jen povinnost, ale hlavně radost.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom Loovara MOOSE 69 mm 42 ks:

  • unikátní kondomy s volitelností správné velikosti
  • extrémně pružný a vysoce odolný přírodní kaučuk
  • prvotřídní veganská kvalita bez živočišných ingrediencí
  • extrémně tenká stěna zajistí příjemnou citlivost
  • disponují rezervoárem a jsou lubrikovány čistým silikonovým olejem
  • neobsahují spermicidy ani jiné chemické látky
  • každý kondom je elektronicky testovaný
  • 42 kusů v balení

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 20 cm, šířka 6,9 cm, vhodný pro obvod penisu 14,1 cm - 15,1 cm
Obsah balení: 42 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: