Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom Pasante Regular

Kondom Pasante Regular

Latexový kondom Pasante Regular pro výjimečné intimní chvilky. Tvarovaný hladký prezervativ lubrikovaný jemným silikonovým olejem. 3 kusy v balení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si klasiku a čistou jednoduchost s maximálním účinkem. Je pro vás bezpečnost na prvním místě avšak nepotrpíte si na žádné inovace? Pak si jistě oblíbíte tyto unikátní kondomy Pasante Regular. Tento prezervativ je vyroben z přírodního kaučuku, který vyniká svou vysokou odolností a extrémní pružností. Má hladký povrch a decentní tvar aby ničím nenarušil vaše intimní chvíle. Jeho tělo je lehce zúžené u žaludu pro přirozenější pocit z vašeho milování. Se svou jmenovitou délkou 19 cm, šířkou 54 mm a tenkou stěnou se perfektně přizpůsobí, takže bude ideální pro většinu mužů. Při jeho výrobě nebyly použity žádné živočišné ingredience a proto splňuje podmínky veganského směru. Průhledný latexový kondom bez chuti a zápachu je lubrikován jemným silikonovým olejem, který báječně klouže a pro případ nutnosti je připraven na další dávku lubrikačního gelu na vodní bázi. Disponuje prostorným rezervoárem a neobsahuje spermicidní složky. V balení naleznete 3 jednotlivě zabalené kusy.
Vychutnejte si smyslnou klasiku ve výjimečné kvalitě ať už jste kdekoliv.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom Pasante Regular 3 ks:

  • průhledný hladký prezervativ bez chuti a zápachu
  • vyroben z přírodního kaučuku veganské kvality
  • nabízí mimořádnou pružnost a vysokou odolnost
  • tenké zúžené tělo pro přirozený pocit
  • disponuje rezervoárem pro odchyt spermatu
  • jemný silikonový olej neobsahuje spermicidy
  • 3 kusy v balení

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 19 cm, šířka 5,4 cm, vhodný pro průměr penisu cca 3,7 cm
Obsah balení: 3 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry