Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom Secura ORIGINAL 100 ks

Kondom Secura ORIGINAL 100 ks

Příjemný a pohodlný kondom s tenkou stěnou Secura ORIGINAL. Flexibilní a odolný prezervativ s rezervoárem lubrikovaný silikonovým gelem. 100 ks v balení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pokud si potrpíte na klasiku, nehledáte žádné experimenty a upřednostňujete produkt, který vás nezklame, pak je Secura ORIGINAL přesně pro vás. Rychlá a účinná ochrana proti pohlavním chorobám i otěhotnění bez velkých zbytečností. Zažijte vzrušující akci kdykoliv a dopřejte si naprosto přirozený pocit. Kondomy značky Secura jsou zárukou vysoké německé kvality a zajistí vám dokonalý intimní zážitek. Unikátní a tenké prezervativy vyrobené z hladkého a přesto pevného přírodního kaučuku jsou flexibilní a perfektně se tak přizpůsobí penisu. Kondom je neutrální transparentní barvy, takže nezmění autentický vzhled vašeho penisu. Dobře sedí na místě, neklouže ani neškrtí. Disponuje rezervoárem a díky tenkým stěnám si vychutnáte citlivější prožitky a ještě a intenzivnější orgasmy. Tyto kondomy mají univerzální délku 18 cm a jmenovitou šířku 5,2 cm, takže skvěle padnou téměř všem mužům. Jsou lubrikovány příjemným silikonovým gelem, který výrazně zvýší komfort při používání i při hrátkách bez předehry. Čistá klasická vůně latexu není na závadu a ničím se neliší od ostatních výrobků. V balení naleznete 100 kusů jednotlivě balených kondomů, které vám vydrží opravdu dlouho.
Mějte vždy po ruce pro každý případ kvalitní ochranu.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom Secura ORIGINAL 100 ks:

  • kondom s rezervoárem výjimečné kvality
  • tenká a hladká stěna přinese unikátní prožitky
  • vyroben z přírodního kaučuku
  • vyniká vysokou odolností a roztažitelností
  • perfektně sedí a nesklouzává
  • je lubrikován čistým silikonovým gelem
  • balení obsahuje 100 kusů

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 18 cm, šířka 5,2 cm, vhodný pro průměr penisu přibližně 3,4 cm - 3,6 cm
Obsah balení: 100 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry