Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom Secura BIG BOY 60 mm 12 ks

Kondom Secura BIG BOY 60 mm 12 ks

Unikátní kondom pro extra vyvinuté muže Secura BIG BOY. Flexibilní a odolný prezervativ s rezervoárem lubrikovaný silikonovým gelem. 12 ks v balení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste silný a dobře vyvinutý muž? Pak jistě víte, že ne každý prezervativ vám může dobře sedět a být příjemný a pohodlný. S tím je teď konec. Kondomy značky Secura jsou zárukou vysoké německé kvality a zajistí vám dokonalý intimní zážitek. BIG BOY jsou unikátní a větší prezervativy vyrobené z hladkého a přesto pevného přírodního kaučuku. Jsou flexibilní a perfektně se tak přizpůsobí penisu. Kondom je neutrální transparentní barvy, takže nezmění autentický vzhled vašeho penisu. Dobře sedí na místě, neklouže ani neškrtí. Disponuje rezervoárem a jeho tenké stěny vám zaručí báječnou citlivost a intenzivní orgasmy. Tyto kondomy jsou větší než ostatní kolegové, aby uspokojily potřeby mužů s průměrem penisu okolo 4,5 cm. Mají dostatečnou délku 19,5 cm a jmenovitou šířku 6 cm. Jsou lubrikovány příjemným silikonovým gelem, který výrazně zvýší komfort při používání i při hrátkách bez předehry. Čistá klasická vůně latexu není na závadu a ničím se neliší od ostatních výrobků. V balení naleznete 12 kusů jednotlivě balených kondomů, které vám jistě vydrží minimálně jeden pikantní víkend.
Dopřejte svému nádobíčku odpovídající obal a vychutnejte si jedinečné žhavé a bezpečné dovádění.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom Secura BIG BOY 60 mm 12 ks:

  • kondom s rezervoárem výjimečné kvality pro výraznější přednosti
  • ideální pro průměr penisu okolo 4,5 cm
  • vyroben z tenkého přírodního kaučuku
  • vyniká vysokou odolností a roztažitelností
  • perfektně sedí a nesklouzává
  • je lubrikován čistým silikonovým gelem
  • balení obsahuje 12 kusů

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 19,5 cm, šířka 6 cm, vhodný pro průměr penisu přibližně 4,5 cm
Obsah balení: 12 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry