Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom SICO Sensation 50 ks

Kondom SICO Sensation 50 ks

Katalog: S10568
Pružné a pevné latexové prezervativy veganské kvality s tenkou stěnou mají speciální tvar a stimulační drážky a výstupky, které podpoří smyslnost vašich hrátek.
Varianta:
449 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Pánové, dopřejte své drahé polovičce ještě větší a intenzivnější prožitky při milování a přesto zůstaňte plně chránění. Váš záměr bude jistě odměněn tím, že se bude těšit na další a další smyslné chvilky. Oddejte se rozkošným intimním chvílím plnými doušky a objevte jedinečný kondom Sensation německé značky SICO, který vám dopřeje mimořádné momenty vášně. Transparentní prezervativ bez vůně z přírodního kaučuku prvotřídní veganské kvality je vyráběn za těch nejpřísnějších podmínek na moderních zařízeních a splňuje veškeré mezinárodní normy. Vyniká vysokou pružností, výraznou pevností a odolností. Hladká a tenká stěna, která má 0,07 mm - 0,08 mm přinese příjemné a dokonalé potěšení oběma milencům. Má originální válcovitý tvar, který je na vrchní části zúžen a zaručí pohodlné nošení. Na jeho těle naleznete stimulační drážky a výstupky, které nabídnou partnerce každým pohybem neskutečné vzrušující okamžiky. Je lubrikován hedvábným silikonovým olejem, který usnadní penetraci a zkvalitní váš styk, abyste si svou touhu mohli oba užít naplno. Jeho nominální délka je 18,5 cm a šířka 5,2 cm, takže je ideální pro průměr penisu okolo 3,5 cm. Prezervativ disponuje rezervoárem a je připraven na další lubrikaci gelem na vodní bázi. Nabízíme jej ve větším balení po 50 kusech, které vám jistě vydrží několik výjimečných orgasmů.
Jste připraveni na její nespoutané vyvrcholení? Po této zkušenosti vás bude chtít čím dál častěji.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom SICO Sensation 50 ks:

  • neparfemovaný kondom lubrikovaný hedvábným silikonovým olejem
  • výjimečný tvar se zúženou špičkou je naprosto pohodlný
  • vyroben z kvalitního přírodního kaučuku veganské kvality
  • nabízí mimořádnou pružnost a vysokou odolnost
  • tenká stěna a stimulační povrch nabídne intenzivní pocit
  • disponuje rezervoárem
  • gel neobsahuje spermicidy
  • větší balení s 50 kusy

Parametry:


Barva: transparentní
Vůně: žádná
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 18,5 cm, šířka 5,2 cm, vhodný pro průměr penisu cca 3,5 cm
Obsah balení: 50 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: