Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom SICO Sensitive 50 ks

Kondom SICO Sensitive 50 ks

Pružné a pevné latexové prezervativy veganské kvality s extrémně tenkou stěnou pro přirozený pocit a unikátním tvarem pro snížení rizika sklouznutí z penisu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, chcete si i vy užít intenzivní hrátky a přesto zůstat chránění? Oddejte se rozkošným intimním chvílím plnými doušky. Objevte jedinečný kondom Sensitive německé značky SICO, který vám dopřeje mimořádné momenty vášně. Transparentní prezervativ bez vůně z přírodního kaučuku prvotřídní veganské kvality je vyráběn za těch nejpřísnějších podmínek na moderních zařízeních a splňuje veškeré mezinárodní normy. Vyniká vysokou pružností, výraznou pevností a odolností. Hladká a extrémně tenká stěna, která má jen 0,055 - 0,065 mm přinese příjemné a dokonalé potěšení oběma milencům. Téměř nepoznáte, že jej máte a nabídne vám autentický pocit při milování. Unikátní tvar je pohodlný na nošení a zabrání nechtěnému sklouznutí. Je lubrikován hedvábným silikonovým olejem, který usnadní penetraci a zkvalitní váš styk, abyste si svou touhu mohli oba užít naplno. Jeho nominální délka je 18,5 cm a šířka 5,2 cm, takže je ideální pro průměr penisu okolo 3,5 cm. Prezervativ disponuje rezervoárem a je připraven na další lubrikaci gelem na vodní bázi. Nabízíme jej ve větším balení po 50 kusech, které vám jistě vydrží několik výjimečných orgasmů.
Dbejte na bezpečný sex a přesto si vychutnejte fascinující přirozený zážitek.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom SICO Sensitive 50 ks:

  • neparfemovaný kondom lubrikovaný hedvábným silikonovým olejem
  • unikátní tvar je pohodlný na nošení a zabraňuje sklouznutí
  • vyroben z kvalitního přírodního kaučuku veganské kvality
  • nabízí mimořádnou pružnost a vysokou odolnost
  • extrémně tenká stěna a hladký válcovitý povrch zajistí přirozený pocit
  • disponuje rezervoárem
  • gel neobsahuje spermicidy
  • větší balení s 50 kusy

Parametry:


Barva: transparentní
Vůně: žádná
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 18,5 cm, šířka 5,2 cm, vhodný pro průměr penisu cca 3,5 cm
Obsah balení: 50 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry