ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kondom Unimil Excitation Max 12 ks

Kondom Unimil Excitation Max 12 ks

Katalog: UN095726
Prezervativ z přírodního kaučuku se stimulační texturou lubrikovaný hřejivým gelem pro maximální prožitky. Je pružný, odolný a disponuje prostorným rezervoárem.
Balení:
129 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Hledáte spolehlivou ochranu proti otěhotnění a pohlavně přenosným nemocem? Prožívejte své milostné aktivity s chladnou hlavou a s pocitem dokonalého bezpečí. Značka Unimil vám nabídne špičkovou kvalitu díky výrobě na moderních strojích se světovou technologií a jedinečnou záruku kontroly kvality podloženou mezinárodními přísnými testy a zdravotními certifikáty.
Pokud si chcete oba vaše společné momenty užít ještě více, vyzkoušejte tento luxusní kondom Unimil Excitation Max. Je vyroben z přírodního kaučuku prvotřídní kvality v transparentní barvě bez příchutě a bez vůně. Se svou délkou 18 cm, nominální šířkou 5,2 cm se perfektně přizpůsobí téměř každému penisu a bude příjemný a maximálně pohodlný. Jeho výjimečný tvar potěší muže, zatímco hrbolky a výstupky budou stimulovat ženu. Je zakončen zesíleným prstencem na konci, který jej zafixuje u kořene penisu. Kondom také disponuje prostorným rezervoárem pro záchyt spermatu. Lubrikován je jemným silikonovým gelem s hřejivým efektem, který báječně klouže a přinese vám nové zkušenosti pro neodolatelné chvilky rozkoše. V případě nutnosti je připraven na další dávku lubrikačního gelu na vodní bázi. V balení naleznete 12 jednotlivě zabalených kusů, které vám jistě vydrží po celý smyslný prodloužený víkend.
Okořeňte své hrátky žhavými prožitky a přesto zůstaňte chráněni. Oddávejte se ničím nerušenému sexu kdykoliv a za jakýchkoliv okolností.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. Latex může způsobovat alergie. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom Unimil Excitation Max 12 ks:

  • prezervativy prvotřídní kvality pro ničím nerušené intimní chvilky
  • průhledný kondom bez chuti a vůně se speciálním strukturovaným povrchem
  • unikátní tvar potěší muže a drážky a výstupky stimulují ženu
  • zakončen prstencem pro dokonalou fixaci
  • pružný a zároveň pevný a odolný přírodní materiál
  • disponuje rezervoárem pro odchyt spermatu
  • lubrikován jemným silikonovým gelem se smyslným hřejivým efektem
  • 12 kusů v balení

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: přírodní latex
Rozměry: celková délka 18 cm, šířka 5,2 cm, tloušťka stěny 0,07 mm
Obsah balení: 12 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: