Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Korzet latexový LateX Basque L

Korzet latexový LateX Basque L

Vyzývavý latexový korzet LateX Basque. Černá barva v kombinaci s červenými pruhy z přírodního kaučuku se zipem a podvazky pro vaše BDSM hrátky.
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Oblíbili jste si latexový materiál pro jeho úžasný vzhled a holdujete tvrdším BDSM hrátkám? Pak vám ve sbírce nesmí chybět tento latexový korzet LateX Basque. Smyslné prádlo z tenkého přírodního kaučuku o tloušťce 0,6 mm z vás promění dravou bohyni cukru a biče. Překvapte partnera v tomto luxusním prádle a potěšte své i jeho touhy. Korzet na ramínkách černé barvy se zapínáním vepředu na zip je ozdoben žhavými svislými červenými pruhy. Je lehce flexibilní a skvěle vytvaruje vaši postavu. Díky němu se budete cítit skutečně na koni, což využijete při své dominanci. Jakmile uvidí vaše nekompromisní sebevědomí, nebude ho lákat odmlouvat a padne vám k nohám. Působivý hluboký dekolt bude dráždit každičkým pohledem jeho fantazii. Korzet má čtyři podvazkové pásky zakončeny kovovou skobou pro uchycení vašich punčoch. Punčochy ani kalhotky nejsou součástí balení.
Nebojte se zaexperimentovat a převezměte ve vaší ložnici otěže. Jediným oblečkem jej přinutíte poslouchat na slovo.

Korzet nevystavujte přímému slunečnímu záření, vyhněte se kontaktu s ostrými předměty. Přírodní kaučukový latex může způsobovat alergie. Latex je citlivý materiál na poškrábání a zabarvení například make-upem, šperky, teplem, jídlem, pitím. Čištění provádějte pouze speciálním latexovým čisticím prostředkem nebo v čisté vlažné vodě bez přidání pracího prášku, poté jemným vlněným hadříkem vytřete do sucha. Opakované mytí a vytírání do sucha zvyšuje lesk. Latexové věci je nutné vyleštit pomocí ošetřujícího spreje na latex, můžete použít také pudr na latex, který usnadňuje oblékání.

Proč si vybrat korzet latexový LateX Basque:

  • sexy obleček podpoří vaše BDSM hrátky
  • extra tenký 100% přírodní kaučukový latex
  • pružný a přizpůsobivý materiál vytvaruje postavu
  • zapínání vepředu na zip
  • čtyři podvazkové pásy pro uchycení punčoch
  • nabízíme ve velikosti S, M, L, XL a 2XL

Parametry:


Barva: černá, červená
Materiál: 100 % latex (přírodní kaučuk)
Velikost: S, M, L, XL a 2XL
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Typ:
Vibrace:
Ne
Velikost:
Materiál:
Materiál:
Materiálové složení:
100 % latex