ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Korzet Obsessive 810-COR bordó

Korzet Obsessive 810-COR bordó

Korzet Obsessive 810-COR v bordó barvě je spojením luxusní krajky s květinovým vzorem a elastického saténu. Součástí balení jsou krajková tanga.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Korzet Obsessive 810-COR v neobvyklé bordó barvě je to pravé pro náročné dámy! Tato propracovaná novinka dá vyniknout vaší kráse a ladným ženským křivkám. Korzet je ušit z hebkého elastického saténu a nádherné krajky s květinovým motivem.
Košíčky jsou mírně vyztuženy a bez kostic. Ramínka jsou délkově regulovatelná, stejně jako popruhy na podvazky. Pod prsy kolem hrudníku je široký pruh krajky, který se na zádech rozšiřuje do písmene V a končí těsně nad bedry. Spodní část korzetu je jemný satén s krajkovým ukončením v oblasti boků. Součástí setu jsou minimalistická krajková tanga v přední části s malým logem značky Obsessive. Spodní prádlo vám rádi zašleme v dárkové krabičce a vybrat si můžete z velikostí S/M a L/XL. V korzetu Obsessive 810-COR se budete nejen cítit, ale i vypadat sexy a neodolatelná!
Punčochy na obrázku nejsou součástí balení, ale výborně se ke korzetu hodí. Proto by byla škoda si je nepořídit. Naleznete je zde.

Proč si vybrat korzet Obsessive 810-COR bordó:

  • smyslný korzet pro dokonalou ženu
  • kombinace hebkého saténu s perfektní květinovou krajkou
  • hluboký výstřih
  • nastavitelné popruhy na podvazky i ramínka
  • kalhotky jsou součástí korzetu
  • velikosti: S/M, L/XL
  • vhodné jako dárek

Parametry:


Barva: bordó
Materiál: 85% polyamid, 15% elastan
Velikosti: S/M, L/XL
Parametry
Barva:
Zařazení do kategorií
Erotické prádlo a oblečení