ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Korzet PASSION VARELLA ECO černý

Korzet PASSION VARELLA ECO černý

Svůdný korzet PASSION VARELLA v sexy černé barvě z fantastické ECO kolekce. Měkký hedvábný tyl v elegantním designu s kosticemi a nastavitelnými podvazky.
Vyberte si velikost:
1 039 Kč
Popis zboží

Překvapte partnera svou výjimečností! Pokud je navíc vaše životní přesvědčení spojeno s ochranou přírody, pak vás jistě zaujme tento luxusní korzet PASSION VARELLA, který pochází z unikátní ECO kolekce. Ta nabízí neuvěřitelně elegantní vzhled s přidanou hodnotou díky použití 95% recyklovatelných a biologicky rozložitelných materiálů. Navíc byly využity čisté přírodní pigmenty k obarvení prádla, při výrobě byla snížena emise CO2 a až o 56% klesla spotřeba vody. Přesvědčte se o tom, že i s péčí o planetu můžou vzniknout naprosto úchvatné modely přesně pro vás.
Korzet patří odjakživa k symbolům krásy, touhy a nezkrotné vášně. Vyzkoušejte jej dnes večer a vychutnejte si žhavou intimní dravost. Korzet je ušitý z jemného a měkkého tylu s obsahem Lycry v kombinaci s elastickými proužky, které vytvoří skutečně okouzlující tajemnou atmosféru. Podprsenka s kosticemi bez výplně dodá vašim ňadrům přitažlivý vzhled a plný tvar. Ke všemu se jen decentně zakryjí pod průhlednou tkaninou, takže se rozhodně připravte na obdivné a nekonečné pohledy. Tenká ramínka jsou nastavitelná, aby vám perfektně padnul a vzadu se zapíná na dlouhou řadu háčků. Pod dekoltem se nachází okénko, které dodá prádlu originální design. Samozřejmostí jsou pružné nastavitelné podvazky určeny k připnutí punčoch a doplnění celého dojmu. Můžete tak svádět svou polovičku téměř bez vlastního přičinění. Podpoří totiž magnetickou přitažlivost a teplota v místnosti rapidně stoupne. Společně s korzetem jsou přibalena také nádherná tanga stejného charakteru s bavlněnou podšívkou v rozkroku pro váš maximální komfort a pohodlí při nošení. Punčochy nejsou součástí balení. Aby byla myšlenka kompletní, dodáme vám jej v krabičce z recyklovaného papíru.
Buďte šetrní k přírodě, ale neslevujte ze svých nároků. Vyzdvihněte svou přirozenou krásu a posuňte její hranice.

Proč si vybrat korzet PASSION VARELLA ECO:

  • jedinečné a elegantní erotické prádlo s příběhem
  • vyrobeno v souladu s přírodou díky použití 95% materiálů z recyklovatelných a obnovitelných zdrojů
  • smyslný korzet z ultra jemného měkkého tylu a pružných pásků
  • průhledná tkanina navodí tajemnou jiskřivou atmosféru
  • nastavitelná tenká ramínka a pohodlná podprsenka s kosticemi bez výplně
  • elastické nastavitelné podvazky pro uchycení punčoch
  • nádherná tanga s bavlněnou podšívkou v rozkroku
  • nabízíme ve velikosti S/M, L/XL a 2XL/3XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 47% recyklovaný polyamid, 43% regenerovaný polyamid, 7% regenerovaný elastan, 3% Lycra
Velikost: S/M, L/XL, 2XL/3XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
47% recyklovaný polyamid, 43% regenerovaný polyamid, 7% regenerovaný elastan, 3% Lycra 
Články