ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kostým Leg Avenue Golden Angel zlatý

Kostým Leg Avenue Golden Angel zlatý

Výjimečný čtyřdílný kostým zlatého sexy anděla. Šaty z třpytivé tkaniny, čelenka, vzrušující kalhotky a mini křídla ideální pro soukromé hrátky či karneval.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
1 499 Kč
Popis zboží

Jste andělská duše, ale občas cítíte, že byste ráda pořádně zazlobila? Pak dopřejte svému zevnějšku onu nevinnost a nechejte promluvit svého vnitřního ďáblíka. Tento jedinečný kostým Leg Avenue Golden Angel bude ideální pro překvapující pikantní večer či maškarní večírek. V jeho jiskřivé zlaté barvě budete zářit, ať už jste kdekoliv. Rozviňte svou fantazii a promluvte svým božským sex-appealem.
Čtyřdílný kostým anděla obsahuje luxusní krátké šaty, čelenku, kalhotky a mini křídla na záda. Unikátní šaty atraktivního asymetrického střihu jsou ušity z třpytivé pevné a nařasené tkaniny. Je na jedno široké ramínko, které navazuje na top, jež vám nabídne skutečně magneticky přitažlivý výstřih, ve kterém vaše přednosti náramně vyniknou. Následuje krátká skládaná sukně, která žádnou společnost ve vaší blízkosti nenechá chladnou. Smyslný rozparek v přední části dá volnost vašemu pohybu ve svůdném rytmu. Tkaná čelenka disponuje vzadu gumičkou pro přesně padnoucí velikost. Polstrovaná mini křídla se nasazují na záda prostřednictvím gumiček a doplní kostým pro celkový dojem rozkošného nevinného andílka. Kalhotky mají příjemný střih, ve kterém se budete cítit jako bohyně. Perte pouze ručně ve studené vodě.
Objevte vzrušující role-play hrátky v ložnici a zasáhněte svůj protějšek natolik, že si to bude ještě hodně dlouho pamatovat.

Proč si vybrat kostým Leg Avenue Golden Angel:

  • perfektní obleček pro erotické hraní rolí či pro sexy karnevaly
  • krátké šaty svůdného asymetrického střihu na jednom ramínku
  • pevná třpytivá tkanina ve skládaném designu
  • půvabný hluboký výstřih magneticky přitáhne pozornost
  • perfektně vyzdvihne přednosti a dodá vašim ňadrům dokonalý tvar
  • čelenka a mini křídla na záda doplní andělský vzhled
  • příjemně vykrojené kalhotky součástí balení
  • nabízíme ve velikosti S, M a L

Parametry:


Barva: zlatá
Materiál: šaty 75% nylon, 25% kovové vlákno, povrchová úprava 96% polyester, 4% elastan, kalhotky 96% polyester, 4% elastan, křídla 100% polyester
Velikost: S, M, L

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
šaty 75% nylon, 25% kovové vlákno, povrchová úprava 96% polyester, 4% elastan, kalhotky 96% polyester, 4% elastan, křídla 100% polyester 
Články