Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kostým Le Frivole POLICE OFFICER COSTUME black S/M

Kostým Le Frivole POLICE OFFICER COSTUME black S/M

Pětidílný kostým Le Frivole POLICE OFFICER COSTUME v černé barvě obsahuje uniformu, píšťalku, punčochy, kalhotky a pouta ve vysoké kvalitě. Ve velikosti S/M.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste s partnerem hraví, máte fantazii a rádi si zaflirtujete? Proměňte se v policistku a dejte mu pokutu nebo ho rovnou odveďte do vězení v poutech. Obušek a pistoli k tomu sice nedostanete, ale s takovým bičíkem budete mít zaručený respekt. Oblečte si tento kostým POLICE OFFICER COSTUME v černé barvě od značky Le Frivole. Pětidílný set, který oživí vaše intimní chvilky. Toto erotické prádlo se skládá z šatiček, punčoch, kalhotek, píšťalky a pout. Podprsenka s hlubokým dekoltem a policejním odznakem podpoří celkový vzhled. Ramínka jsou na lopatkách překřížená a lze je délkově nastavit. Přes bříško je poloprůhledná příjemná síťka, která ukáže téměř vše. Lakovaná minisukně končí těsně pod zadečkem, je zdobena logem křídel a disponuje regulovatelnými popruhy na podvazky. Síťované punčochy s velkými oky disponují pevnou gumou a skvěle tak drží na stehnech. Píšťalkou postavíte do pozoru nejen vašeho milence... A v neposlední řadě v balení naleznete policejní pouta, se kterými zažijete mnoho zábavy i vzrušujících momentů. Aby toho nebylo málo, zdarma jsou v balení jako bonus také kalhotky. Komplet je vyroben z jemné pružné látky a nabízíme jej ve velikosti S/M.
Jako polda mu můžete zkontrolovat co budete chtít. Díky vašemu neodolatelnému modelu to bude jediná situace, kdy nebude hledat výmluvy.
Dobrý den, pane řidiči, prosím, vystupte si z auta a předložte doklady...

Proč si vybrat kostým Le Frivole POLICE OFFICER COSTUME black S/M:

  • tématický kostým nejen do ložnice
  • střih zviditelňuje ženskou krásu
  • pět dílů v jednom balení
  • pouta kdykoliv použijete i samostatně
  • nabízíme ve velikosti S/M

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 90% polyester, 10% elastan, kov, plast
Velikosti: S/M
Parametry
Pro koho:
Typ:
Velikost:
Barva:
Vlastnosti: