Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Krém Loovara TIGHT UP! 50 ml

Krém Loovara TIGHT UP! 50 ml

Pečující krém Loovara TIGHT UP! 50 ml. Unikátní veganské složení s kyselinou hyaluronovou pro vaginální pokožku. Zvyšuje elasticitu a působí proti stárnutí.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte luxusní a něžnou péči i své lasturce. Tento fantastický krém Loovara TIGHT UP! v objemu 50 ml se postará o vaši intimní oblast a dodá vám ze sebe lepší pocit. Ženy po porodu nebo s přibývajícím věkem díky nedostatku estrogenu může trápit ztráta pružnosti pokožky vagíny a její povislý vhled. Unikátní veganské složení německé kvality vám pomůže tyto nežádoucí jevy odstranit. Krém s hladkou a jemnou texturou se perfektně vstřebává, nelepí a poskytuje mimořádné pohodlí. Je dermatologicky testovaný, nedráždí a neobsahuje mikroplasty. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, Paracress a Pullulan, známý také jako přírodní botox a v neposlední řadě rostlinný glycerin. Tyto ingredience mají blahodárný vliv na vaši kůži. Glycerin perfektně hydratuje a zvláčňuje pokožku a zanechává na ní ochranný film. Kyselina hyaluronová váže tekutinu v pokožce, udržuje a zpevňuje ji. Paracress a Pullulan napíná a vyhlazuje vrásky a povrch kůže. Vaše vagína tak dostane novou vzpruhu a bude vypadat naprosto fenomenálně, což se odrazí také na vašem sebevědomí. Krém aplikujte každý den po sprše v tenké vrstvě, kterou vmasírujte.
Navraťte svému klínu mladistvý vzhled a získejte zpět svůj svůdný nástroj lásky.

Proč si vybrat krém Loovara TIGHT UP! 50 ml:

  • luxusní krém pro ženy výjimečné německé kvality
  • jemná a hladká textura citlivá k lidské pokožce se perfektně vstřebává
  • unikátní veganské složení
  • dermatologicky testováno
  • nedráždí ani nelepí a neobsahuje mikroplasty
  • Paracress a Pullulan zmírňuje stárnutí a navrací elasticitu pokožky
  • kyselina hyaluronová a rostlinný glycerin se postarají o hydrataci kůže
  • praktická lahvička nabídne snadnou aplikaci

Parametry:


Obsah: 50 ml
Složení: Aqua, Alcohol Denat,. Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Pullulan Phenoxyethanol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Parfum, Menthyl Lactate, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Spilanthes Oleracea
Parametry