Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Krém masážní JUST PLAY Sex 80 ml

Krém masážní JUST PLAY Sex 80 ml

Smyslný masážní krém prvotřídní veganské kvality s intimní vůní. Hedvábně jemná struktura se vzácnými oleji a stimulačním extraktem z papriky pro ni i pro něj.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zažijte hravost a neuvěřitelnou dávku intimní fantazie. Tento masážní krém JUST PLAY Sex v objemu 80 ml promění vaši ložnici v masážní salón a dopřeje vám dokonalé uvolnění, nespoutanou originální předehru a fenomenální sexuální prožitky. Krém pro ni i pro něj má hedvábnou texturu, nelepí ani nepůsobí mastně, neobsahuje parabeny a je dermatologicky testovaný, takže je nezávadný pro lidskou pokožku a nedráždí ani intimní partie. Můžete si jeho prostřednictvím užít dokonalý relax, uvolnit svaly celého těla a díky opojné vůni také mysl. Vybrané ingredience prvotřídní veganské kvality obsahují vzácné oleje jako například olej z makadamových ořechů, mandlí, sezamu a také hřebíčku, který perfektně prokrvuje a extrakt z papriky, který má výjimečný stimulační efekt. Je proto ideální pro párové hrátky a zcela bezkonkurenční jako doplněk k předehře. Vyniká v dlouhotrvající kluznosti, skvěle hydratuje a zanechává pokožku hebkou a vláčnou. Praktická uzavíratelná tuba usnadňuje jeho aplikaci.
Vychutnejte si příjemné doteky s pikantním nádechem erotiky, která visí ve vzduchu.

Proč si vybrat krém masážní JUST PLAY Sex:

  • unikátní masážní krém pro uvolnění celého těla i mysli
  • jemná hedvábná textura se skutečně dlouhotrvající kluzností
  • prvotřídní ingredience veganské kvality se vzácnými oleji a extrakty
  • stimulační efekt díky výtažku z papriky
  • příjemná vůně navodí smyslnou atmosféru
  • dermatologicky testovaný a nezávadný pro lidskou pokožku i intimní partie
  • zanechá pocit vláčnosti a dokonalé hydratace
  • praktická uzavíratelná tuba usnadní aplikaci

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: 80 ml
Složení: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Eugenol, Benzyl Benzoate, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Coumarin, Linalool, Capsicum Anuum Fruit Extract
Parametry