Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Krém pro muže Steve's Balls Deodorant 100 ml

Krém pro muže Steve's Balls Deodorant 100 ml

Krém pro mužský podvozek Steve's Balls Deodorant 100 ml. Osvěžující krém slouží jako deodorant pro vaše varlata, aby byly voňavé, v suchu a v pohodlí.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Steva trápilo nadměrné pocení v rozkroku. Stevovi to nebylo lhostejné. Steve to chtěl změnit. Steve přemýšlel a vymyslel unikátní formuli, která mu pomohla. Steve vyrobil krém, který posílá dál, aby i vaše podpalubí bylo jako v lobby pětihvězdičkového hotelu. Buď jako Steve!
Krém pro muže Steve's Balls Deodorant v objemu 100 ml je špičková pánská kosmetika, která bere muže vážně. Unikátní složení krému vám poskytne osvěžující a bezpečný pocit v rozkroku, který ochrání vaše vejce před pocením i nepříjemným zápachem. Již žádné lepení a žádný stud. Dejte si pořádnou sprchu a po ní aplikujte tento krém na vaše intimní partie. Dopřejte si luxus a nevynechejte jediné místečko. Pěkně levou stranu, pak pravou. A je hotovo! Krém velmi rychle zaschne a vytvoří jemný film, který ochrání vaše partie. Budete několik hodin pěkně v suchu s osvěžující vůní po mentolu a citrusech. Je dermatologicky testován a jemný k citlivé pokožce. Vaše nádobíčko bude mít tu nejlepší péči.
Zapomeňte na nežádoucí pocity a vyzkoušejte tento jedinečný Stevův koulodorant. Buďte kdykoliv připraveni na rande se skvělou vůní tam, kde byste to nečekali.

Proč si vybrat krém pro muže Steve's Balls Deodorant:

  • unikátní pánská kosmetika výjimečné kvality
  • účinné a příjemné řešení pocení v intimní oblasti
  • extra rychlé se vstřebává a zanechává svěží pocit bez lepení
  • osvěžující vůně mentolu s kapkou citrusů
  • je citlivý k pokožce a přináší pocit bezpečí
  • dermatologicky testován

Parametry:


Obsah: 100 ml
Složení: Aqua (Water), Alcohol Denat., Coco-Caprylate/Caprate, Hydrated Silica, C13-15 Alkane, Glycerin, Sodium Caproyl/Laurol Lactylate, Kaolin, Triethyl Citrate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Avena Sativa Meal Extract, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Menthol, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Limonene, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Triethanolamine
Parametry