ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kroužek na penis Blush NOJE C1 RING slate

Kroužek na penis Blush NOJE C1 RING slate

Vibrační kroužek Blush NOJE C1 RING mužům oddálí ejakulaci a zkvalitní erekci a ženě stimuluje klitoris pomocí vibrací a pulzací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Že jste ještě vibrační kroužek nezkoušeli? Tak teď máte možnost to napravit. Blush NOJE C1 RING je vyroben z extra jemného silikonu, který je velice příjemný na kůži. Pružný kroužek se dobře nasazuje a jeho širší tvar skvěle podrží vaši erekci a oddálí ejakulaci. Má na těle výstupky pro větší stimulaci, které vám zaručí intenzivní pocit při vašich hrátkách. Je anatomicky tvarovaný a dobře se přizpůsobí jakékoliv poloze. Vibrační jednotka disponuje 5 vibračními a 5 pulzačními režimy, a pokud vás vibrace zrovna nebudou bavit, jednotka se dá vyndat a můžete tak pro hrátky použít jen samotný kroužek. Další výhodou je dobíjení pomocí přiloženého USB kabelu, takže už nemusíte řešit náhradní baterie. Vibrační jednotka je odolná proti stříkající vodě pro snadné čištění. Ještě váháte? Vy si přece zasloužíte exkluzivní zážitek!

Ovládání jedním bočním tlačítkem je opravdu jednoduché. Dlouhým stiskem vibrační kroužek zapnete. Dalšími krátkými stisky přepínáte mezi jednotlivými vibracemi a pulzacemi. Vypnete jej dalším dlouhým stisknutím tlačítka.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naši nabídku najdete zde. . Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou mýdlovou vodou a nechejte uschnout na vzduchu nebo otřete jemným hadříkem. Neponořujte jej do vody, není vodotěsný. K čištění můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační kroužek Blush NOJE C1 RING slate:

  • oblíbená erotická pomůcka obou milenců najednou
  • vyrobeno z extra jemného silikonu
  • výběr z 10 režimů vibrací a pulzací
  • širší tvar pro lepší erekci a oddálení ejakulace
  • odolný proti stříkající vodě
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: šedá , bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka kroužku 8,5 cm, průměr 3 cm - roztažitelný, délka dráždidla 4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: odolné proti stříkající vodě
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry