Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis California Exotic Horny AF zlatý

Kroužek na penis California Exotic Horny AF zlatý

Zlatý kroužek na penis Horny AF z hedvábně jemného silikonu nabídne 10 vibračních režimů. Flexibilní ergonomický kroužek oddálí ejakulaci a prodlouží erekci.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chystáte se prožít nezapomenutelnou noc plnou vášně a očekáváte velmi dlouhou výdrž? Vezměte si s sebou do ložnice tohoto fenomenálního pomocníka a oddejte se smyslným intimním hrátkám. Tento kroužek Horny AF v luxusní zlaté barvě se stříbrným zdobením z odolného ABS plastu je vyroben z hedvábně jemného sametového silikonu, který neobsahuje ftaláty a je tudíž bezpečný a vhodný i pro citlivou pokožku. Jeho ďábelský tvar dovolí rozvinout vaši fantazii a prožít divoké a nespoutané momenty. Roztažitelný flexibilní kroužek perfektně padne téměř každému průměru penisu a ergonomicky zahnutý tvar přesně zacílí na klitoris ženy. Disponuje dvěma rohy, mezi nimiž naleznete dráždivé hroty, které ještě více stimulují partnerku. Kroužek má za cíl omezit průtok krve v penisu, tudíž dokáže posílit a zkvalitnit erekci a oddálit ejakulaci, což ocení každá žena toužící po promilované noci. Silný motor s tichým chodem, který nevyruší vaše myšlenky vás okouzlí 10 vibračními a pulzačními režimy, které dráždí klitoris i penis partnera, aby byli spokojeni oba. Moderní paměťový čip zajistí, že po vypnutí kroužku zase naváže tam, kde jste skončili. Vezměte si jej s sebou do koupelny a vychutnejte si jeho služby ve sprše či ve vaně, protože je vodotěsný a ve spojení s teplou vodou může přinést nekonečné vzrušující pocity. Jakmile mu dojde energie, připojte jej k USB kabelu, který je součástí balení.
Nasedněte na zlatou vlnu vášně a vydejte se cestou dobrodružství třeba po celou noc.

Jednoduché ovládání vás nezaskočí. Podržte tlačítko power po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Kroužek vás přivítá rozsvícením LED diody a spustí první vibrační rytmus. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat kroužek Horny AF:

  • báječný kroužek na penis ve smyslném zlatém designu
  • ultra hebký a hladký silikon prvotřídní kvality
  • velmi výkonný motor s tichým chodem
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • flexibilní kroužek prodlouží erekci a oddálí ejakulaci
  • hroty a ergonomický tvar stimulují klitoris
  • funkce paměti naváže na předchozí program
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: zlatá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 8,4 cm, celková šířka 4,2 cm, celková hloubka 2,8 cm, průměr roztažitelný od 2,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Podrobnější rozměry:
celková délka 8,4 cm, celková šířka 4,2 cm, celková hloubka 2,8 cm, průměr roztažitelný od 2,6 cm