Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis Dream Toys CHARISMATIC CLEA

Kroužek na penis Dream Toys CHARISMATIC CLEA

Vibrační kroužek na penis Dream Toys CHARISMATIC CLEA z hebkého flexibilního silikonu a patrony z odolného ABS plastu s 10 vibračními a pulzačními režimy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, chcete vydržet mnohem déle a svou drahou polovičku uspokojit tak, jak ještě nikdy nebyla? Pak ji překvapte a pořiďte si tento vibrační kroužek Dream Toys CHARISMATIC CLEA, který můžete mít v nočním stolku kdykoliv po ruce. Oválný kroužek korálově oranžové barvy je z ultra hebkého a sametově jemného roztažitelného silikonu, který je měkký a úžasně flexibilní. Neobsahuje ftaláty, je hypoalergenní a zcela nezávadný pro lidskou pokožku. Na svém těle má stimulační drážkování, které samo o sobě bude při milování partnerku dráždit každým pohybem pánve. Kroužek disponuje vibrační patronou s výkonným motorem, která má 10 vzrušujících silných vibračních a pulzačních režimů. Ty se přenášejí nejen do perličky vaší drahé, ale také do vašeho penisu, takže si hluboké brnění užijete oba dva. Vibrační patronu lze použít také samostatně pro přímé dráždění bradavek nebo klitorisu. Navíc má kroužek ještě za úkol přiškrtit vaši chloubu za účelem vyšší výdrže. Nahromaděná krev ve vašem nádobíčku zůstane a tím zkvalitníte svou erekci, která bude výrazně delší a pozdržíte ejakulaci pro váš maximální výkon. Co vás jistě potěší je odolnost IPX6 proti stříkající vodě, takže mokrým radovánkám ve sprše již nebude nic bránit a v neposlední řadě také nabíjení pomocí přiloženého USB kabelu, kterým za dvě hodinky nabijete kroužek pro celou hodinu jeho služeb.
Důvěřujte svému malému pomocníkovi, který vás promění v hřebce s opravdovou výdrží.

Jednoduché ovládání zvládnete i při partnerských aktivitách. Podržte boční tlačítko na patroně po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Následnými krátkými stisky tlačítka se symbolem vlnky měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kroužek vibrační Dream Toys CHARISMATIC CLEA:

  • luxusní kroužek na penis zvyšující výkonnost a výdrž partnera
  • velmi flexibilní a měkký roztažitelný materiál
  • kvalitní sametově hebký silikon se stimulačními drážkami
  • extrémně výkonná odnímatelná patrona z odolného ABS plastu a silikonu
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • prodlouží erekci a oddálí ejakulaci
  • IPX6 odolný proti stříkající vodě pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: oranžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: výška 6,8 cm, šířka 7 cm, hloubka 3 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 2,7 cm, délka patrony 7 cm, průměr patrony 2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry