Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE černý

Kroužek na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE černý

Katalog: ER31602
Výjimečný kroužek na penis z hedvábného silikonu a dvěma silnými motory. Prodlouží erekci, oddálí ejakulaci a 9 vibračních rytmů podráždí klitoris i hráz.
969 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Pánové, představte si pomůcku, která dokáže prodloužit vaši výdrž a ještě podráždí partnerku nezapomenutelným způsobem. Dámy, nemyslete na rychlost a vychutnejte si spousty času pro dosáhnutí nezapomenutelného vyvrcholení. Možná i mnohonásobného. Objevte tento fantastický kroužek na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE. Podle řecké mytologie byl Zeus bůh všech bohů, blesků a nebes. A právě až na vrchol erotického nebe vás oba snadno dopraví.
Hedvábně jemný černý kroužek je vyroben ze sametového silikonu prvotřídní kvality, který je zcela bezpečný pro lidskou pokožku a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Zadní strana je ozdobena lesklým odolným ABS plastem stříbrné barvy. Je flexibilní, aby perfektně padnul a dokonale se přizpůsobil. Vlastností kroužku je především jeho schopnost udržet nahromaděnou krev v penisu, čímž způsobí zkvalitnění a prodloužení erekce a oddálení ejakulace. Díky tomu vydržíte uspokojovat partnerku déle. Jeho unikátní podlouhlý oválný tvar nabízí výstupek a dvě králičí ouška, které se zaměří na klitoris. Spodní část s výraznými stimulačními drážkami báječně podráždí hráz a společně se dvěma výkonnými motory na obou stranách vás vynesou na obláček intenzivní extáze. Na výběr budete mít 9 hlubokých vibračních a pulzačních rytmů, které si jednoduše zamilujete. Ty ovládáte pomocí tlačítka na boku. Můžete jej také vyzkoušet ve sprše ve spojení s teplou vodou, protože je IPX6 odolný proti stříkající vodě a jeho energii mu doplníte pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu.
Nechejte své emoce ovládat bohy a užívejte si intimní blízkost vašeho protějšku třeba po celou noc.

Jednoduché ovládání vaše myšlenky nevyruší. Pro zapnutí kroužku podržte boční tlačítko se symbolem vlnek po dobu 3 vteřin. Spustí se první režim vibrací. Dalšími krátkými stisky měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy obou motorů. Pro vypnutí opět podržte tlačítko po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat kroužek na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE:

  • báječná erotická pomůcka v božském designu pro dokonalé párové hrátky
  • zkvalitní erekci a oddálí ejakulaci pro dlouhé vášnivé noci
  • vyrobeno ze sametového silikonu a odolného ASB plastu bezpečného pro tělo
  • flexibilní kroužek se perfektně přizpůsobí a díky pružnosti skvěle padne
  • dvě ouška a výstupek pro cílenou stimulaci klitorisu
  • výrazné drážky ve spodní části zajistí nespoutané dráždění hráze
  • dva neuvěřitelně výkonné motory s tichým chodem
  • 9 silných vibračních a pulzačních režimů
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 10,5 cm, celková šířka 5,2 cm, celková hloubka 3,3 cm, délka oušek 2,3 cm, průměr oušek 0,8 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Podrobnější rozměry:
celková délka 10,5 cm, celková šířka 5,2 cm, celková hloubka 3,3 cm, délka oušek 2,3 cm, průměr oušek 0,8 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 3 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: