Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis LELO x DIESEL TOR 2 červený

Kroužek na penis LELO x DIESEL TOR 2 červený

Výjimečná luxusní edice značky LELO a DIESEL. Kroužek na penis z hedvábného silikonu a hlubokými silnými vibracemi, které si užijí oba partneři.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dvě známé světové značky spojily své síly, aby vám poskytly to nejintenzivnější a nejdokonalejší uspokojení, jaké si dokážete představit. Výsledkem je luxusní kroužek na penis LELO x DIESEL TOR 2, který vás oslní nejen svým ohnivě červeným sexy designem, ale především moderní technologií, neodolatelným materiálem a ohromujícími prožitky.
Tento kroužek je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je zcela bezpečný pro lidskou pokožku a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Jednoduchý zaoblený tvar vám dokáže poskytnout jedinečné chvíle touhy. Flexibilní roztažitelný kroužek má zesílené hrany na vnitřní straně, aby perfektně udržel kroužek na místě a je vhodný téměř pro jakýkoliv průměr penisu. Jeho úkolem je lehce zaškrtit nahromaděnou krev a zabránit jejímu odchodu, což bude mít za následek zkvalitnění, prodloužení erekce a oddálení ejakulace, aby vaše vášeň nepohasla a mohli jste partnerku uspokojovat třeba po celou noc. K tomu se budou jeho smyslné vibrace přesouvat jak do penisu, tak přímo ke klitorisu, takže si vaši společnou rozkoš užijete oba naplno. Kroužek se dá ovšem využít třeba i u orálního sexu, kdy jeho pootočením může dráždit varlata. Fantazii se meze nekladou a kroužek vám jistě přinese spoustu pikantní zábavy.
Jeho extra tichý a velmi výkonný motor vás přesune na hranici erotické extáze. Nabídne vám 12 intenzit konstantní hluboké vibrace a nebo propojte vzrušující vrnění s vaším rytmem a vychutnejte si jeho 7 vibračních a pulzačních režimů. Dvě intuitivní tlačítka na boku umožní nenáročné ovládání. Také má zámek tlačítek, který zamezili jeho nechtěnému spuštění třeba v zavazadle. Je navíc plně vodotěsný, abyste mohli objevit nespoutané momenty ve sprše či ve vaně. Energii mu pak doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Zažijte nekonečné dobrodružství, které pro vás připravily světové značky a zapomeňte na okolní svět.

Jednoduché ovládání si rychle podmaníte. Zámek tlačítek aktivujete či deaktivujete podržením obou tlačítek na boku po dobu 3 vteřin. Následně krátkým stiskem tlačítka + zapnete jeho první vibraci. Nyní můžete mačkáním či přidržením tlačítka + upravovat intenzitu vibrací, tlačítkem - ji zase můžete ubrat. Dostaňte se až na tu nejsilnější vibraci a znovu podržte tlačítko + po dobu 3 vteřin pro změnu na vibrační a pulzační rytmy. Krátkými stisky tlačítka + je měníte. Pokud krátce stisknete tlačítko -, kroužek se vrátí do režimu konstantní vibrace. Opakovaným stisknutím či přidržením tlačítka - budete snižovat sílu vibrace až do jeho vypnutí.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat kroužek na penis LELO x DIESEL TOR 2:

  • luxusní limitovaná edice erotické pomůcky pro páry v naprosto elegantním designu
  • vyrobeno ze sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality
  • báječně stimuluje klitoris i penis a přináší mnoho erotické zábavy pro oba
  • zkvalitní erekci a oddálí ejakulaci pro dlouhotrvající výdrž
  • roztažitelný kroužek vhodný téměř pro všechny muže
  • neuvěřitelně výkonný motor s extra tichým chodem nevyruší vaše myšlenky
  • 7 hlubokých vibračních a pulzačních rytmů a 12 intenzit síly vibrací
  • funkce zámku tlačítek
  • plně vodotěsné provedení nabídne mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená
Materiál: silikon
Rozměry: délka 6 cm, šířka 4,6 cm, hloubka 2,1 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 2,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry