Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis MELO L1283 černý

Kroužek na penis MELO L1283 černý

Jedinečný kroužek na penis MELO L1283 z hedvábného silikonu na dálkové ovládání. Má 12 vibračních režimů směřující pro klitoris partnerky.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, milujete sexy hrátky v ložnici a dokonalý sex? Prodlužte si jeho prožitky a dopřejte partnerce jedinečného milence. Vaši snahu jistě ocení a následně i odmění. Proměňte se v milostného démona a nasaďte si tento fantastický kroužek na penis MELO L1283 v tajemně černé barvě s elegantním prvkem zlatého odolného ABS plastu. Kroužek z hedvábně jemného a sametově hebkého silikonu prvotřídní kvality je unikátní především ve svém zpracování. Obsahuje jeden kroužek na penis podpořen dalšími třemi, které ještě více obepnou vaši chloubu. Díky tomu nebude mít tendence padat ani sklouzávat a perfektně se udrží na svém místě. Váš penis tak obohatí o stimulátor klitorisu, který je ergonomicky tvarovaný, aby jej snadno našel a na svém povrchu má stimulační hroty, které ženu provedou cestičkou směřující k erotickému ráji. Tomu navíc dopomůže 12 vibračních a pulzačních režimů, které má na svědomí výkonný motor s extrémně tichým diskrétním chodem, takže si užijete nejen vzrušující momenty, ale také svůdné sténání. Kroužky jsou flexibilní a roztažitelné. Ke všemu má kroužek za úkol lehce přiškrtit penis a tím v něm omezit průtok krve, takže zpevní vaši erekci a oddálí ejakulaci, čímž delší výdrží můžete svou drahou polovičku laskat ještě intenzivněji a nabídnout ji možná i několikanásobné orgasmy. O ovládání vaší touhy se postará tlačítko na kroužku, či dálkový ovladač z příjemného ABS plastu s dosahem až 10 metrů. Přesuňte vaše aktivity do koupelny a vychutnejte si jeho služby ve sprše nebo ve vaně, protože je samotný kroužek plně vodotěsný. Energii mu dobijete pohodlně přiloženým magnetickým USB kabelem. Ovladač voděodolný není a pracuje na jednu AAA baterii.
Popusťte uzdu vaší fantazii, přizvěte k sobě tohoto skvostného pomocníka a laskejte vaši lásku třeba celou noc.

Jednoduché ovládání je dalším bonusem této pomůcky. Podržte tlačítko power na kroužku po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Přivítá vás rozsvícením LED diody a zapne se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte kroužek do pohotovostního stavu. Podržte spodní tlačítko power na ovladači po dobu 2 vteřin pro spárování ovladače s kroužkem. Následnými krátkými stisky tlačítka + zapnete vibrace a posouváte se o úroveň výš, krátkými stisky tlačítka power se o úroveň vracíte zpět. Pro pozastavení vibrací stiskněte tlačítko power po dobu 2 vteřin. Kroužek zcela vypnete jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kroužek na penis MELO L1283 černý:

  • elegantní a jedinečný kroužek na penis
  • čtyři roztažitelné flexibilní kroužky pro větší podporu
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • ergonomicky tvarovaný stimulátor klitorisu se stimulačními hroty
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 12 různých vibračních a pulzačních režimů
  • dálkové ovládání s dosahem až 10 metrů
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 10,1 cm, celková šířka 4,3 cm, celková délka kroužků 5 cm, průměr stimulátoru 3,2 cm, průměr kroužků roztažitelný od 3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x AAA baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry