ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kroužek na penis PicoBong REMOJI LIFEGUARD vibrační fialový

Kroužek na penis PicoBong REMOJI LIFEGUARD vibrační fialový

Luxusní kroužek PicoBong LIFEGUARD v hravé fialové barvě z ultra hebkého silikonu. Roztažitelný průměr a 6 vibračních režimů s možností propojení s aplikací.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Okořeňte svůj sexuální život a vezměte si s sebou na dovolenou či do ložnice tento fantastický kroužek na penis LIFEGUARD od PicoBong, což je sesterská značka známé a oblíbené firmy LELO. Zaručeně s ním zažijete momenty plné vášně a neutichající touhy. Kroužek fialové barvy moderního designu ozdoben červeným odolným ABS plastem je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který pohladí vaše partie s takovou něžností, že se jej už nebudete chtít vzdát. Široký a tenký prsten je roztažitelný, takže je vhodný pro všechny průměry penisu. Tělo kroužku má hladký povrch a ukrývá ve svém nitru silný motor s tichým chodem, který vám nabídne 6 vibračních a pulzačních režimů, které potěší oba partnery. Kroužek stimuluje klitoris přímo při styku a vibrace se přenáší také do penisu. Ke všemu lehce přiškrtí penis a tím prodlouží erekci a oddálí ejakulaci. Vaše výdrž bude téměř nekonečná a svou fantazii si můžete užívat třeba po celou noc. Kroužek se ovládá tlačítkem na boku, vzrušující variantou je pak možnost propojit jej s mobilní aplikací, která je ke stažení zdarma. Hravé prostředí aplikace Remoji a sbírání bodů pro odemčení další vibrační pulzace bude úžasnou pikantní erotickou zábavou. Samozřejmě jej vyzkoušejte také ve sprše při společných hrátkách, protože je odolný proti stříkající vodě a jeho energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Vychutnejte si nekonečné a dlouhotrvající chvíle plné žhavého překvapení.

Jednoduché ovládání vás ničím nezaskočí. Krátkým stiskem tlačítka na boku těla jej zapnete a spustíte režim párování Bluetooth. LED dioda se rozbliká. Dalšími krátkými stisky spustíte a měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej dlouhým podržením tlačítka po dobu 3 vteřin.
Pro propojení s mobilním telefonem si stáhněte aplikaci s názvem PicoBong Remoji z Google Play nebo App Store. Následně krátkým stiskem zapněte párovací režim Bluetooth a řiďte se pokyny aplikace, která je pro vás v češtině.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat kroužek PicoBong LIFEGUARD:

  • moderní párová erotická pomůcka v hravém elegantním designu
  • vyroben z ultra hebkého a sametového silikonu prvotřídní kvality
  • široký roztažitelný prsten vhodný pro téměř všechny průměry penisu
  • hladké tělo se silným a tichý motorem
  • 6 různých vibračních a pulzačních režimů
  • možnost propojit s mobilní aplikací
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, červená
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: výška 6,2 cm, šířka 5 cm, hloubka 2,5 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 2,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry