Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis SATISFYER POWERFUL ONE modrý

Kroužek na penis SATISFYER POWERFUL ONE modrý

Kroužek na penis SATISFYER POWERFUL ONE z hebkého silikonu oddaluje ejakulaci, prodlužuje erekci a 10 vibračních režimů dráždí klitoris. Ovládání i přes mobil.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Malý, ale šikovný! Dokáže zázraky a páry ho milují. O co jde? Jedinečný kroužek na penis POWERFUL ONE ring od známé značky SATISFYER v námořnické modré barvě. Kroužek, který má za úkol jedinou věc. Dovést vás oba k dokonalému vášnivému vrcholu, který ucítíte až v konečcích prstů. Je vyroben z ultra jemného a sametově hebkého silikonu lékařské kvality, který vás pohladí s tou nejněžnější péčí. Má moderní design a půvabné tvary. Širší tělo disponuje výraznými drážkami, které mají stimulovat klitoris partnerky. Lehce flexibilní avšak pevný kroužek obepne chloubu muže a omezí průtok krve v penisu, což má za následek prodloužení a zkvalitnění erekce a oddálení ejakulace. Díky tomu potěší partnerku delší výdrží a intenzivnějším milováním. Jeho extrémně výkonný motor má neuvěřitelně tichý chod a dopřeje vám 10 vibračních a pulzačních režimů, které pocítíte oba a užijete si je plnými doušky. Ovládat je můžete přímo na těle kroužku pomocí ozdobného stříbrného tlačítka nebo dálkově. Stáhněte si aplikaci Satisfyer Connect a objevte nekonečnou touhu a hravost, kterou vám dopřeje.
Mobilní aplikace, která je pro vás zcela zdarma, nabízí opravdu širokou paletu využitelnosti, ať už použití jako intuitivní dálkový ovladač, výběr z velkého množství přednastavených režimů v knihovně, vytvoření vlastní křivky či sekvence vibrací, sdílení s ostatními uživateli, ovládání hlasem nebo propojení na dálku s telefonem partnera z jakéhokoliv kouta světa. Zajímavou funkcí je synchronizace hudby s vibracemi a to z vašeho playlistu včetně nabídky propojení se Spotify. Lidově řečeno posloucháte svou oblíbenou muziku a v jejím rytmu budete opojně hýčkaná. Vzrušující může být i možnost chatu a videochatu. Můžete jej ovládat také pomocí chytrých hodinek. Prozatím fungují pouze s některými produkty Apple, které disponují gyroskopem. V aplikaci také vidíte stav nabití baterie.
Jak je již u SATISFYERU zvykem, také POWERFUL ONE je vodotěsný dle certifikátu IPX7, takže jej vyzkoušejte i ve sprše či ve vaně, kdy vás ve spojení s teplou vodou čeká mimořádná zábava a nabíjí se pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Uvolněte se a prožijte jízdu svého života! Třeba po celou noc.

Ovládání je velice jednoduché. Stříbrné tlačítko podržte po dobu 3 vteřin. Přivítá vás krátká vibrace a spustí se první režim vibrací. Krátkým stiskem stejného tlačítka měníte programy vibrací a pulzací. Podržením tlačítka po dobu 3 vteřin kroužek vypnete. Pro celkové restartování stačí podržet ovládací tlačítko po dobu 10 sekund. Úspěšnost restartu je vám potvrzena 5 vibracemi.
Stáhněte si v Google Play či App Store aplikaci s názvem Satisfyer Connect a ovládejte intuitivně svůj vibrátor pohodlně přes mobil. Po instalaci budete mít nabídku vytvořených režimů či live control, ovládání hlasem i hudbou a po vytvoření free účtu můžete stahovat vytvořené režimy jinými uživateli a propojovat se s nimi či s partnerem přes telefon. Párování bluetooth spustíte podržením tlačítka se dvěma vlnkami po dobu 4 vteřin. Kroužek dvakrát rychle zavibruje a LED indikátor začne blikat.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kroužek na penis SATISFYER POWERFUL ONE:

  • dokonalá erotická pomůcka nejen pro párové hrátky
  • drážkovaný stimulátor klitorisu
  • velice kvalitní sametově hebký silikon lékařské kvality
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • mnoho možností ovládání přes mobilní aplikaci
  • ovládání hlasem nebo hudbou či na dálku s partnerem
  • vodotěsný dle certifikátu IPX7
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: výška 9 cm, šířka 4,5 cm, hloubka 3 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry