Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis You2Toys Vibrating Double Ring blue

Kroužek na penis You2Toys Vibrating Double Ring blue

Kroužek na penis You2Toys Vibrating Double Ring v modré barvě pevně obejme váš penis i varlata a zůstane na místě. O klitoris se postará 10 vibračních programů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hodláte se poddat naprosto luxusnímu erotickému prožitku? Chcete si okořenit vaše milování? Pak je tento vibrační kroužek Vibrating Double Ring od známé značky You2Toys v modré barvě přesně pro vás! Tento maličký šikula potěší vás oba, doslova vás rozpálí a pro jeho velké množství kombinací jej budete milovat. Ultra jemné sametové tělo z pružného silikonu ozdobeno zlatým plastem pevně obejme muže dvěmi kroužky, aby nezlobil a zůstal na místě ať se děje co se děje. Jeden obejme penis, druhý pak varlata. Dále dokonale potěší ženu. Je zaměřen na stimulaci klitorisu partnerky a zároveň prodlouží erekci a oddálí ejakulaci partnera. Jeho výkonný motor nabízí 10 stupňů vibrací a pulzací. Ergonomicky tvarovaný jazýček přesné cílení na poštěváček a jeho smyslné stimulaci napomůže vroubkovaná textura. Dvojitý kroužek dovolí přestat myslet na něj a jen si užít opravdový komfort. Zažijete spoustu neopakovatelných momentů. Ke všemu je kroužek voděodolný, jeho služby si můžete vyzkoušet i ve sprše a otevře vám tak jedinečný pohled do světa sexuální zábavy. Dobíjte jej přiloženým USB kabelem, který snadno zastrčíte do zadní naznačené části. S neuvěřitelnou výdrží maximálně 90 minut můžete zapomenout na čas a jen si užívat jeden druhého.
Jednoduché ovládání pomocí jediného tlačítka zvládne každý. Z boku jazýčku stiskněte tlačítko po dobu tří vteřin. Uvítá vás LED dioda. Pak už stačí krátkým stiskem přepínat mezi všemi stupni vibrací a pulzací. Vypnete ho opětovným dlouhým stiskem. Snadněji už to nejde.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kroužek na penis You2Toys Vibrating Double Ring blue:

  • dvojitý vibrační kroužek pro pevnou fixaci s texturou stimulující klitoris
  • potěší muže i ženy a poskytne dlouhý a intenzivní sex
  • dokonale hladké tělo
  • kvalitní silikonový materiál - hypoalergenní
  • silný s 10 různými vibračními a pulzačními režimy
  • elegantní zlatý prvek s podsvíceným logem
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka 11 cm, šířka 4 cm, průměr 3 cm a 3,7 cm - roztažitelné
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry