ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kroužek na penis You2Toys Remote Controlled Cock Ring

Kroužek na penis You2Toys Remote Controlled Cock Ring

Vibrační kroužek You2Toys Remote Controlled Cock Ring z jemného silikonu a patronou s hedvábnou PU úpravou na dálkové ovládání. Má 10 vibrací a 6 intenzit síly.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Prožijte nové vzrušující okamžiky v ložnici. Vibrační kroužek na penis You2Toys Remote Controlled Cock Ring si zamilujete. Kroužek je vyroben z hedvábného jemného silikonu. Jeho průměr je pevný avšak roztažitelný a na jedné straně má výrazné stimulační vroubky pro dokonalé dráždění klitorisu partnerky. Kroužek vás také jemně zaškrtí a tím prodlouží vaši erekci a oddálí ejakulaci. Navíc vibrace také lehce stimulují penis. S výsledkem tak budete oba nadmíru spokojeni. Vibrace zajišťuje malá patrona, která se zasune do kroužku. Ta je z odolného ABS plastu s povrchovou hebkou úpravou z PU materiálu. Má velmi tichý a výkonný motor, který ovládá 10 vibračních a pulzačních režimů. Partnerku jistě potěší možnost dálkového ovládání, protože si tak může sama určit míru svého vzrušování. Použití ovladače vám navíc poskytne možnost výběru ze 6 intenzit síly vibrací. Ovladač je také z odolného ABS plastu potažený jemným PU materiálem, je napájen jednou CR2032 3V baterií a má dosah až 5 metrů. Výhoda tohoto vibračního kroužku je ta, že patronu můžete kdykoliv použít také samostatně jako maličký vibrátor. Je opatřena manipulačním poutkem pro pohodlné používání. Po odšroubování krytu patrony naleznete slot pro nabíjení přes přiložený USB kabel. Užijte si neopakovatelné okamžiky s partnerem a tímto úžasným kroužkem a ovládejte míru svého vzrušení.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Podržte tlačítko na konci patrony po dobu 3 vteřin. Přivítá vás krátká vibrace a kroužek se zapne do pohotovostního stavu. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. Pro vypnutí opět dlouze podržte tlačítko na 3 vteřiny. Pro použití s ovladačem uveďte kroužek do pohotovostního stavu. Tlačítkem power na dálkovém ovladači zapnete krátkým stiskem jeho vibrace a přepínáte je. Tlačítky + a - ovládáte sílu vibrací. Podržte tlačítko power po dobu dvou vteřin a pozastavíte jeho provoz. Pro úplné vypnutí je třeba znovu patronu vypnout.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opatrně opláchněte pod vlažnou vodou, nejlépe bez patrony a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kroužek vibrační You2Toys Remote Controlled Cock Ring:

  • pevný silikonový vibrační kroužek na penis na dálkové ovládání
  • dálkový ovladač s dosahem až 5 metrů
  • patrona z odolného ABS plastu s hladkou povrchovou PU úpravou
  • silný a diskrétní motor nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • s ovladačem můžete ovládat 6 stupňů intentzity
  • výrazná stimulační textura pro klitoris partnerky
  • patrona lze využít i samostatně jako mini vibrátor
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, tyrkysová
Materiál: silikon, ABS plast, PU
Rozměry: celková délka 6,5 cm, roztažitelný průměr od 3,1 cm, délka manipulačního poutka 7 cm, délka patrony 7 cm, průměr patrony 1,8 cm, výška ovladače 8 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR2032 3V baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Typ:
Pohon:
Li-on, 1 x CR2032 3V 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Podrobnější rozměry:
celková délka 6,5 cm, roztažitelný průměr od 3,1 cm, délka manipulačního poutka 7 cm, délka patrony 7 cm, průměr patrony 1,8 cm, výška ovladače 8 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,8 cm