ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Top LATEXOVÝ SE ZIPEM černý

Top LATEXOVÝ SE ZIPEM černý

Černý latexový top s předním zapínáním na zip a hlubokým kulatým výstřihem, vykrojený na bocích.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zvýrazněte svůj výstřih díky tomuto sexy latexovému topu v černé barvě. Latex patří mezi velmi oblíbené a vzrušující materiály. Hloubku už tak hlubokého výstřihu můžete ještě upravit pomocí zipu na přední straně, který necháte více či méně odepnutý. Kulatý výstřih dokonale zvýrazní vaše přednosti a přiléhavý materiál vás krásně obepne. Top má vykrojený tvar na bocích a odhalí tak ještě více vaší kůže. Jdete na party a chcete být neodolatelně sexy nebo si jen chcete okořenit partnerský život? Pak je to to pravé.
Top nevystavujte přímému slunečnímu záření, vyhněte se kontaktu s ostrými předměty. Je vyroben z přírodního kaučukového latexu, který může způsobit alergie. Latex je citlivý materiál na poškrábání a zabarvení například make-upem, šperky, teplem, jídlem, pitím. Čištění provádějte pouze speciálním latexovým čisticím prostředkem nebo v čisté vlažné vodě bez přidání pracího prášku, poté jemným vlněným hadříkem vytřete do sucha. Opakované mytí a vytírání do sucha zvyšuje lesk. V případě, že si přejete ještě vyšší lesk, doporučujeme použít latexový sprej.

Proč si vybrat top LATEXOVÝ SE ZIPEM černý:

  • zvýrazní vaše přednosti
  • pomocí zipu na přední straně upravíte hloubku výstřihu
  • sexy kousek nejen do vaší ložnice
  • 100 % latex
  • velmi pružný a přizpůsobivý materiál
  • dodá vašim křivkám ten správný tvar

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 100 % latex (přírodní kaučuk)
Velikost M: prsa 91,5 cm, pas 66 cm, boky 96 cm
Velikost L: prsa 96,5 cm, pas 71 cm, boky 101 cm
Údržba: latexové věci je nutné vyleštit pomocí ošetřujícího spreje na latex, můžete použít také pudr na latex, který usnadňuje oblékání
Parametry