ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
LELO CLIT STIMULATING SONA 2 cruise cherry + dárek svíčka LELO

LELO CLIT STIMULATING SONA 2 cruise cherry + dárek svíčka LELO

Vodotěsný stimulátor klitorisu LELO CLIT STIMULATING SONA 2 z hebkého silikonu přináší 12 režimů a 8 intenzit bezkontaktních sonických vln. Svíčka jako dárek.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pro dychtivé dámy, které vědí co chtějí a požadují opravdu silnou stimulaci. SONA 2 od luxusní značky LELO je naprosto fenomenální stimulátor klitorisu na bázi bezkontaktních sonických vln, které vám vyrazí dech. Je inspirována svou předchůdkyní, ale nabízí přepracovaný design a ještě více možností, jak si užít neopakovatelné a báječné orgasmy, ke kterým vám tu pravou intimní atmosféru vdechne úžasná vůně svíčky od stejné značky LELO. Prémiová svíčka Bordeaux & Chocolat candle obsahuje 70 g smyslného vosku, který okouzlí vaše smysly svůdnou vůní červeného hroznového vína s lehkým dotekem čokolády. Vaše mysl se uvolní a vy budete připraveni vychutnat si fantastickou pikantní atmosféru. Navíc bude na vašem nočním stolku vypadat skutečně famózně díky luxusnímu dvojitému sklu.
A nyní zpět k famózní SONĚ. Pokud si myslíte, že tento stimulátor je jen další v řadě vedle úžasných Womanizérů a Satisfyerů, pak se mýlíte. Oproti těmto jinak skvělým stimulátorům LELO SONA 2 nevyužívá podtlak ani vzduch, ale ultrazvukové vlny, které rozvibrují vaši perličku lásky od povrchu až do hloubky bez jediného doteku. Dráždění tímto krasavcem je tak mnohem intenzivnější a výjimečnější a nabízí dokonalé uspokojení i ženám s potlačenou citlivostí. Navíc vám nabídne patentovanou technologii cruise, která funguje jako tempomat. Pokud je silně přitlačena hubička k tělu, automaticky se snížuje výkon. Díky funkci cruise se uvolní 20% energie a navýší tuto ztrátu, aby vaše prožitky nekončili předčasně.
SONA 2 je vyrobená z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Je nezávadný pro lidskou pokožku a ozdoben je zlatým odolným ABS plastem. Od své kolegyně se liší ještě elegantnějšími drážkami a zkosenou hubičkou, která skvěle padne na vaši lasturku a perfektně se ji přizpůsobí za účelem přesnějšího přenosu vln. Rozšíření také dopřeje 12 pulzačních rytmů a pro každý si můžete vybrat z 8 intenzit síly. Intuitivnější vylepšené ovládání si okamžitě podmaníte a nerušeně si tak užijete své mimořádné intimní chvíle. Uvolněte se, přiložte si hubičku na váš poštěváček a oddejte se nekonečným vlnám vášně, které vás dovedou do bouřlivého a často i několikanásobného a rychlého vrcholu. Vše si můžete zajisté užít také ve sprše či ve vaně, protože je vodotěsná a ve spojení s teplou vodou prožijete vzrušující mokré radovánky. Pomocí přiloženého USB kabelu jej opakovaně nabijete a zbavíte se starosti dokupovat baterie. Funkce zámku tlačítek zabrání nechtěnému spuštění v zavazadle při cestování. LELO SONA 2 je prostě fantastická a dodáme vám ji v nádherné dárkové krabičce, ve které najdete také vzorek lubrikačního gelu a saténový pytlíček pro bezpečné uschování.
Zažijte něco zcela nového a vychutnejte si ohromující slastné momenty, kdykoliv dostanete chuť.

Jednoduchého ovládání se nemusíte obávat. Stimulátor je vybaven cestovním zámkem, který aktivujete i deaktivujete současným přidržením tlačítek "+" a "-" po dobu přibližně 3 vteřin. Poté stačí pro spuštění krátce stisknout středové nebo plusové tlačítko, které slouží zároveň i pro přidání intenzity vibrací. K jejich zeslabení je určeno mínusové tlačítko. Krátkým stiskem prostředního tlačítka se symbolem "()" měníte jednotlivé rytmy pulzací. Dlouhým stiskem prostředního tlačítka po dobu 3 vteřin stimulátor vypnete. Každá změna je potvrzena posvícením ovládacího panelu.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat LELO CLIT STIMULATING SONA 2 cruise cherry + dárek svíčku LELO:

  • revoluční novinka pro uspokojení ženy a jejího klitorisu pomocí sonických vln
  • dárkové balení překvapí podmanivě vonící svíčkou s minimalistickým designem
  • zkosená hubička pro perfektní přizpůsobení a elegantnější zdobení zlatého ABS plastu
  • kvalitní sametově hebký silikon prvotřídní lékařské kvality
  • tichý a výkonný motor s patentovanou funkcí cruise regulující výkon
  • 12 pulzačních režimů a 8 stupňů intenzity
  • funkce zámku tlačítek zabrání nechtěnému spuštění
  • dárková krabička obsahuje vzorek lubrikantu a saténový pytlíček pro bezpečné uschování
  • vodotěsné provedení pro nekončící mokré orgasmy
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba a jednoduché ovládání

Parametry:


Barva: stimulátor růžová, svíčka fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: stimulátor - celková délka 11,5 cm, šířka 5,4 cm, vnitřní průměr hlavice 1,1 cm; svíčka - obsah 70 g
Vibrace: ne
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pohon:
 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
0,00 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry:
 
Zařazení do kategorií
Vibrátory LELO