ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lístky růže INTIMINA Soothing 9 ks

Lístky růže INTIMINA Soothing 9 ks

Vychutnejte si luxusní domácí wellness. Jedinečné lístky růží do koupele vytvoří romantickou atmosféru a promění vaši lázeň v nezapomenutelný zážitek z relaxační aromaterapie. Ve vodě se rozpustí a díky přírodním olejům omámí vaše smysly, zlepší náladu a uvolní myšlenky.
499 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • 9 poupat růží do vany vytvoří okouzlující atmosféru domácího wellness
  • vybrané ingredience obohacené o přírodní oleje
  • relaxační vůně uvolní myšlenky a zlepší náladu
  • stačí dvě poupata na jednu lázeň
  • snadno se rozpouští ve vodě
  • ideální pro zmírnění stavů PMS

Popis produktu:

Máte za sebou náročný den a blížící se PMS vám zrovna nepřidává? Zapomeňte na nepříjemné projevy rozbouřených hormonů a vydejte se cestou uvolnění. Objevte neuvěřitelnou smyslnost díky relaxační koupeli, která uklidní vaše myšlenky a navodí duševní rovnováhu. 9 nádherných poupátek růží vykouzlí romantickou atmosféru v koupelně, napomůžou zlepšit vaši náladu a dopřejí intenzivní domácí wellness proceduru, kterou si užijete plnými doušky.

Ingredience a účinky:

Tyto lístky růží jsou kosmetickou intimní záležitostí, která vám vykouzlí úsměv na rtech. Poupata jsou vyrobena z vybraných ingrediencí prvotřídní kvality, nedráždí pokožku a dopřejí vám báječné něžné prožitky. Ve vodě se snadno rozpouštějí a jsou obohaceny o jemně vonící přírodní oleje, které vás zbaví stresu a uvedou vás do stavu naprosté pohody.

Použití:

Pro jednu lázeň vám postačí jedno až dvě poupata. Natrhejte jednotlivé lístky a rozházejte je do vany, abyste dosáhli požadované atmosféry. Po úplném rozpuštění si užívejte svůdně vonící růžovou vodu. Pouze k zevnímu použití. Nepolykejte.

Složení:

Corn Starch, Polyvinyl Alcohol, Sodium Dodecyl, Benzene Sulfonate, Glycerol, Coconut Diethanol Amide, Cellulose Acetate Butyrate, Fragrance, Mineral Oil, Methylisothiazolinone

Parametry