Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Delay Control 150 ml

Lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Delay Control 150 ml

Výjimečný lubrikační gel hedvábné textury s extrakty máty a mentolu má lehce znecitlivující a chladivý efekt. Zpomaluje vnímání a oddaluje ejakulaci mužů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Staňte se pro svou partnerku dokonalým hřebcem a pochlubte se fantastickou výdrží, kterou využije vaše polovička pro své opakující se mnohonásobné orgasmy. Podpořte svou vášeň a vychutnejte si neutichající touhu plnými doušky. Lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Delay Control a vneste do ložnice vlnu jiskřivé fantazie a nezapomenutelných okamžiků třeba po celou noc. Hustý gel na vodní bázi má hedvábně hladkou a jemnou texturu, která nelepí, nežmolkuje a nabízí extrémní dlouhotrvající kluznost. Díky unikátnímu složení s extrakty z máty peprné a mentolu má chladivý efekt a lehce znecitlivující účinky, které působí na penis, čímž dojde ke snížení citlivosti a dopřeje oddálení ejakulace. Okouzlí vás jeho jemná mátová vůně, která se vkrade do vašich smyslů a omámí vaše myšlenky. Je dermatologicky testovaný a nedráždí pokožku. Dodává ji výjimečnou vláčnost a hydrataci, respektuje přirozené pH vaginálního prostředí a fantasticky zvlhčí intimní partie pro maximální pohodlí při milostných hrátkách. Lze jej použít také análně a je kompatibilní s latexovými prezervativy i s erotickými pomůckami všech dostupných materiálů. Praktická lahvička s dávkovačem usnadní jeho aplikaci.
Dostaňte se na vrchol erotické extáze. Několikrát.

Proč si vybrat lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Delay Control:

  • mimořádně vzrušující gel na vodní bázi nabízí dlouhé a intenzivní sexuální potěšení
  • sametově jemná textura hustého charakteru
  • extrakty máty peprné a mentolu nabídnou chladivý efekt a oddálení ejakulace
  • dokonale hydratuje pokožku a respektuje přirozené pH
  • jiskřivé složení s lehkou vůní máty nabídne vynikající zvlhčení
  • fantastický dlouhotrvající kluzný efekt
  • nezanechává fleky a je snadno smývatelný vodou
  • dermatologicky testovaný pro vaginální i anální hrátky
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s prezervativy
  • praktická lahvička s dávkovačem

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 150 ml
Vůně: mátová
Složení: Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Polysorbate 80, Menthol, Mentha Piperita Herb Extract, Mentha Piperita (Pepperminut) Leaf Oil, Glycerin, Methyl Nicotinate, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, D-Limonene
Upozornění: Vzhledem k situaci COVID-19 a výpadkům výrobců a dovozců se mohou uzávěry lahviček a jejich barvy lišit od fotografií na webových stránkách.
Parametry