Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Extreme Libido 150 ml

Lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Extreme Libido 150 ml

Výjimečný hustý lubrikační gel hedvábné textury s báječnou meruňkovou vůní. Zvlhčí intimní partie, zvýrazní potěšení a připraví vás na jedinečné orgasmy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Podpořte svou vášeň a neutichající touhu po báječných orgasmech. Vychutnejte si plnými doušky tento lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Extreme Libido a vneste do ložnice vlnu jiskřivé fantazie a nezapomenutelných okamžiků. Hustý gel na vodní bázi má hedvábně hladkou a jemnou texturu, která nelepí, nežmolkuje a nabízí extrémní dlouhotrvající kluznost. Okouzlí vás jeho jemná meruňková vůně, která se vkrade do vašich smyslů a omámí vaše myšlenky. Díky jeho unikátnímu složení s přídavky extraktů a olejů vám přinese výrazné potěšení, navodí vzrušující atmosféru a nažhaví vaše libido pro ještě intenzivnější prožitky rozkoše. Je dermatologicky testovaný a nedráždí pokožku. Dodává ji výjimečnou vláčnost a hydrataci, respektuje přirozené pH vaginálního prostředí a fantasticky zvlhčí intimní partie pro maximální pohodlí při milostných hrátkách. Lze jej použít také análně a je kompatibilní s latexovými prezervativy i s erotickými pomůckami všech dostupných materiálů. Praktická lahvička s dávkovačem usnadní jeho aplikaci.
Znásobte své orgasmické pocity a dostaňte se na vrchol erotické extáze.

Proč si vybrat lubrikační gel DR.LAB Cosmetics Extreme Libido:

  • mimořádně vzrušující gel na vodní bázi podpoří funkci libida a intenzivní sexuální potěšení
  • sametově jemná textura hustého charakteru
  • dokonale hydratuje pokožku a respektuje přirozené pH
  • jiskřivé složení s lehkou vůní meruněk nabídne vynikající zvlhčení
  • fantastický dlouhotrvající kluzný efekt
  • nezanechává fleky a je snadno smývatelný vodou
  • dermatologicky testovaný pro vaginální i anální hrátky
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s prezervativy
  • praktická lahvička s dávkovačem

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 150 ml
Vůně: ovocná
Složení: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Levisticum Officinale Root Extract, Panax Ginseng Extract, Tocopheryl Acetate, Oeonthera Biennis (Evening Primrose) Seed Oil, Arginine, Methyl Nicotinate, Tetrasodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum, Alpha-Hexylcinnamaldehyde, di-Citronellol, D-Limonene, Linalool
Upozornění: Vzhledem k situaci COVID-19 a výpadkům výrobců a dovozců se mohou uzávěry lahviček a jejich barvy lišit od fotografií na webových stránkách.
Parametry