ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel Durex Naturals Hyaluro 100 ml

Lubrikační gel Durex Naturals Hyaluro 100 ml

Katalog: DU92622
Lubrikační gel od značky Durex s kyselinou hyaluronovou pro perfektní hydrataci pokožky. 100 % přírodní složení bez umělých vonných látek a barviv.
Všechny recenze (1)
Varianta:
199 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Nedaří se vám při vašem vzrušení dostatečně zvlhnout? Existuje spousta příčin, proč tomu tak je, není však nic jednoduššího, než sáhnout po lubrikačním gelu, aby vaše intimní okamžiky byly nadále příjemné. Vaginální suchost již dnes není žádné tabu a používání lubrikantů se stalo běžnou součástí sexuálního života. Existují desítky různých gelů, obyčejné, které udělají tu hlavní práci a zajistí dostatečnou vlhkost, ale jsou i takové, co mají nějaké přidané vlastnosti. Jedním z nich je i lubrikační gel Naturals Hyaluro od známé značky Durex. Kromě běžných vlastností gelu, jako je zvýšení vašeho pohodlí při sexu a lepší pocit kluznosti, obsahuje kyselinu hyaluronovou, která hydratuje a zadržuje vlhkost v pokožce, takže vaše intimní partie budou stále vypadat mladě. Jeho 100 % přírodní složení na vodní bázi neobsahuje žádné přídatné umělé vonné látky a barviva. Má pH šetrné k pokožce a je dermatologicky testován. Díky svému složení je vhodný pro použití s erotickými pomůckami i latexovými kondomy. Gel můžete použít také jako masážní prostředek. Po použití jej snadno smyjete vlažnou vodou.
Nevzdávejte se svého vyvrcholení tak snadno, vyzkoušejte tento gel a užívejte si skvělý pocit kluzkosti bez nepříjemných pocitů.

Upozornění: Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Intimní gely mohou zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvává, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost, pokud jste těhotná nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Proč si vybrat lubrikační gel Durex Naturals Hyaluro 100 ml:

  • lubrikační gel na vodní bázi od světově známé značky Durex
  • s kyselinou hyaluronovou, která hydratuje pokožku
  • 100 % přírodní složení bez umělých vonných látek a barviv
  • pH šetrné k pokožce
  • můžete jej použít také jako masážní gel
  • lubrikant je kompatibilní s kondomy i erotickými pomůckami

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah balení: 100 ml
Složení: Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Potassium Lactate, Lactic Acid
Recenze (1)

Recenze produktu Lubrikační gel Durex Naturals Hyaluro 100 ml (1)

overený z.
26.02.2023
Veľmi riedky
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
60%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: