Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel EROS LADY LUBE WARMING WATER BASED 100 ml

Lubrikační gel EROS LADY LUBE WARMING WATER BASED 100 ml

Lubrikační gel na bázi vody EROS LADY LUBE WARMING WATER BASED v obsahu 100 ml s hřejivým efektem. Výborná kluznost bez barvy, chuti a zápachu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Obohaťte své intimní momenty něčím zajímavým. I z tak obyčejné věci jako je lubrikační gel se může vyloupnout vzrušující zážitek. Německá kvalita značky EROS vám přináší lubrikační gel LADY LUBE WARMING WATER BASED v obsahu 100 ml. Tento gel s hřejivým efektem je vyroben s maximální citlivostí a péčí pro ženy. Ten vám zajistí neuvěřitelně příjemné a slastné pocity během vašeho milování, což ještě více zpříjemní jeho výborná kluznost a naprostá jemnost. Je na bázi vody, takže nezanechává fleky a je smývatelný. Díky svému složení je vhodný pro všechny typy hraček ze všech možných materiálů. Je bezbarvý, bez chuti a zápachu, neobsahuje parfémy ani oleje a je kompatibilní s latexovými prezervativy. Obsahuje přírodní složky a samozřejmostí jsou přísné dermatologické testy.

Proč si vybrat lubrikační gel EROS LADY LUBE WARMING WATER BASED 100 ml:

  • jemný lubrikační gel s hřejivým efektem pro nevšední erotické zážitky
  • vyroben s pečlivostí pro ženy
  • neobsahuje oleje ani parfémy
  • čistý gel bez chuti a zápachu
  • vyniká skvělou kluzností a nezanechává fleky
  • dlouhodobá německá kvalita
  • dermatologicky testováno

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Gylcerin, Propylenglycol, Tocopheryl Acetate, Sodium Acrylate, Isohexadecane, Hydroethylcellulose, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Capsicum Frutescens Resin
Parametry