Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační krém NATULI PREMIUM Coconal Gift 50 ml - expirace 8/23

Lubrikační krém NATULI PREMIUM Coconal Gift 50 ml - expirace 8/23

Krémový lubrikant NATULI PREMIUM Coconal Gift prémiové kvality v objemu 50 ml. Obsahuje přírodní BIO kokosový olej, slazen stévií pro vášnivé ochutnávání.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Objevte dokonalou vášeň a vychutnávejte si každičký centimetr vašeho protějšku. Dovolujeme si představit vám ryze českou značku NATULI, která vám doslova zamotá hlavu tím nejpříjemnějším způsobem. Prémiová kvalita, vybrané ingredience a luxusní balení je žádoucí samozřejmostí, vše za účelem vašeho nejněžnějšího uspokojení, a to v mnoha směrech. NATULI nepoužívá žádné živočišné složky, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.

Podpořte smyslnou atmosféru romantického večera a pozvěte do ložnice tento vymazlený lubrikační krém NATULI PREMIUM Coconal Gift. Ve stylové lahvičce s objemem 50 ml naleznete fantastický krémový lubrikant, jež se při doteku rozpustí do báječné emulze, která potěší celé tělo. Obsahuje čistě přírodní BIO kokosový olej a BIO kokosový extrakt, který zvláční pokožku a zanechá ji hedvábně jemnou. Ke všemu působí protizánětlivě a zabraňuje tvorbě plísní. Za studena lisovaný makadamiový olej je zdrojem cenných vitamínů, zdraví prospěšných kyselin, jako například Omega 7, takže perfektně hydratuje a oživuje kůži. Jojobový olej známý svými regeneračními a vyživujícími účinky se postará o vaši pokožku a navrátí ji pružnost. V neposlední řadě se v lubrikantu objevuje květinový vosk z akácie a slunečnice, který dodává nadýchanou krémovou konzistenci a hojí drobná poranění. Vše je završeno extraktem ze stévie, která krém dosladí téměř bez kalorií, aby uspokojily chuťové pohárky. Navíc stévie nabídne pokožce své antibakteriální vlastnosti.

Po zkušenosti s tímto krémem již nebudete lubrikant používat proto, že musíte, ale proto, že chcete. Zpříjemní váš vaginální i anální styk a otevře bránu do světa fascinujícího komfortu. Má hedvábnou hladkou strukturu, výborně se vstřebává, nelepí ani nežmolkuje a dopřeje vám vynikající dlouhotrvající kluznost. Je tak snadné se do něj zamilovat. Je ideální pro relaxační masáž či zvlhčení intimních partií, aby byl váš zážitek tou nejúžasnější tečkou dne. Opojná vůně uvolní vaše napjaté tělo a vy si tak můžete užít myšlenku na další svůdné intimní radovánky. Jeho polknutí není na závadu, navíc úžasná exotická chuť kokosu s lehce nasládlým nádechem ke žhavým polibkům či k orálním hrátkám přímo vybízí. Krém je kompatibilní s erotickými pomůckami pro nekonečnou a nespoutanou zábavu. Aby byla myšlenka skutečné výjimečnosti podpořena, je uschován v elegantní široké lahvičce z biofotonického skla, která jej ochrání před nežádoucím světlem, čímž zachová všechny jeho aktivní látky v té nejskvělejší kondici. Exkluzivní ručně šitý pytlíček z ekologického lnu ubrání váš lubrikant i zavazadlo před případnou nehodou při cestování. Proto si jej nemusíte odepřít, ať už jste kdekoliv. Nepoužívejte s prezervativy.
Jste připraveni oddat se vzrušujícím dotekům plných naprosto mimořádné dávky touhy? Teď už vám zbývá jen zapálit svíčku a v jejím plápolajícím světle zapomenout na okolní svět.

kokosový olejBIO KOKOSOVÝ OLEJ

BIO kokosový olej obohacený o BIO kokosový extrakt přináší smyslnou chuť, posiluje ochranu kůže, působí protizánětlivě a bojuje proti vaginální suchosti.

makadamiový olejMAKADAMIOVÝ OLEJ

Za studena lisovaný olej makadamových ořechů dodává kůži vitamíny a mastné kyseliny obnovující buňky pokožky.

jojobový olejJOJOBOVÝ OLEJ

Chrání před vysoušením, udržuje vlhkost, poskytuje hlubokou hydrataci a zanechává pokožku jemnou a vláčnou.

akáciový voskVOSK Z AKÁCIE

Vosk z akácie s dodatkem slunečnice vytvoří ochranný film, zklidňuje podrážděnou pokožku a napomáhá hojení drobných poranění.

stévieSTÉVIE

Přírodní sladidlo s minimálním množstvím kalorií pro uspokojivé hrátky ústy. Potěší protizánětlivými vlastnostmi a urychluje hojení.

baleníBIOFOTONICKÉ BALENÍ

Funguje jako filtr proti ztrátě kvality. Ručně šitý nepromokavý pytlíček zabrání také případné nehodě při cestování.

Proč si vybrat lubrikační krém NATULI PREMIUM Coconal Gift 50 ml:

  • unikátní veganský krémový lubrikant pro maximální péči o vaši pokožku
  • svou vůní a chutí zpříjemní orální hrátky a horké polibky
  • vybrané prvotřídní prémiové přírodní ingredience v BIO kvalitě
  • nedráždí ani nelepí a má úžasně hladkou strukturu
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností
  • bohatým zdrojem vitamínů a minerálů včetně zdraví prospěšných kyselin
  • perfektně hydratuje a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • má protizánětlivé a antibakteriální účinky
  • chrání kůži a urychluje hojení drobných poranění
  • kompatibilní s erotickými pomůckami
  • exkluzivní balení z odolného biofotonického skla
  • dodáváno v pytlíčku z ekologického nepromokavého lnu

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: 50 ml
Složení: Cocos Nucifera Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Jojoba Esters, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Wax, Cocos Nucifera Pulp Extract, Acacia Decurrents Flower Wax, Stevia Rebaudiana Extract, Polyglycerin-3, Tocopherol, Bio Organic Ecocert
Parametry