Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Lubrikační a masážní gel DERMAPRO

Prémiový lubrikační a masážní gel DERMAPRO v objemu 150 ml je 100% přírodní a veganský. Obnovuje pH, zklidňuje a vyživuje podrážděnou pokožku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Když se v masážním studiu české rodinné firmy zaměřené na wellness rozhodli poskytnout svým zákazníkům něco unikátního, získali uvolněné a spokojené klienty, kteří se vždy rádi a často vraceli. Po dlouhém vývoji a tvrdé práci se rozhodli tuto radost rozšířit i do vašich domovů. Nyní i vy můžete vyzkoušet fantastický relax přímo ve vaší ložnici. Tento masážní a lubrikační gel značky DERMAPRO ve praktické lahvičce s dávkovačem o objemu 150 ml vám nabídne nejen luxusní prémiovou kvalitu, prvotřídní vybrané ingredience, ale hlavně profesionální produkt, který budete vnímat každičkým smyslem. Nepoužívá žádné živočišné složky a netestuje své produkty na zvířatech, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.

Zpříjemněte vaše intimní chvíle a dopřejte si mimořádnou péči při romantické předehře. Tento lubrikační gel na vodní bázi je pro erotickou masáž jako stvořený a následně jej využijete také při aktu samotném. Vyniká nejen dlouhotrvající kluzností, ale také sametově hebkou texturou bez chuti a vůně. Perfektně hydratuje a vyživuje kůži, vyrovnává a optimalizuje pH vaginálního prostředí a účinně působí proti mykózám a zánětům. Není mastný, nedráždí, nelepí ani nežmolkuje a zanechává pokožku hedvábně jemnou a vláčnou. Gel obsahuje pouze čisté přírodní ingredience v BIO organic kvalitě, takže budete jako v bavlnce. Aloe Vera zklidňuje podráždění a podporuje hojení drobného poranění. Udrží v pokožce vlhkost a napomáhá její regeneraci. Kyselina mléčná zajistí přirozenou funkci a správnou rovnováhu vaginální mikroflory. Pentylene glycol získaný z cukrové třtiny má antibakteriální účinky a brání pokožce ve vysoušení, což podpoří také přírodní glycerin. Hexamidine Diisethionate, který se využívá i v dětské kosmetice je vhodný pro citlivou pokožku a chrání ji před škodlivými mikroorganismy. Je tak ideální i pro těhotné ženy. Lubrikační gel je kompatibilní se všemi materiály erotických pomůcek i s latexovými prezervativy.
Vytvořte vzrušující atmosféru ve vaší ložnici a rozmazlete své tělo i mysl smyslnou vášní.

Proč si vybrat lubrikační a masážní gel DERMAPRO 150 ml:

  • unikátní veganský lubrikační gel na bázi vody ideální pro svůdné uvolňující masáže
  • 100% přírodní gel z vybraných ingrediencí bez chuti a vůně v BIO organické kvalitě
  • nedráždí ani nelepí a má úžasně hladkou strukturu
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností a regeneračními účinky
  • obnovuje správné vaginální pH a bojuje proti mykózám a zánětům
  • perfektně hydratuje a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • navrací pružnost a hojí drobná poranění
  • vhodný i pro citlivou kůži a těhotné ženy
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s prezervativy
  • praktická lahvička s dávkovačem

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 150 ml
Složení: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Hexamidine Diisethionate
Parametry