Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel NATULI PREMIUM Sensual Gift pro ženy 50 ml - expirace 8/23

Lubrikační gel NATULI PREMIUM Sensual Gift pro ženy 50 ml - expirace 8/23

Luxusní lubrikační gel NATULI PREMIUM Sensual Gift prémiové kvality v objemu 50 ml. Obsahuje přírodní BIO složky pečující o dámskou citlivou pokožku.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Objevte dokonalou vášeň a vychutnávejte si každičký centimetr vašeho protějšku. Dovolujeme si představit vám ryze českou značku NATULI, která vám doslova zamotá hlavu tím nejpříjemnějším způsobem. Prémiová kvalita, vybrané ingredience a luxusní balení je žádoucí samozřejmostí, vše za účelem vašeho nejněžnějšího uspokojení, a to v mnoha směrech. NATULI nepoužívá žádné živočišné složky, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.

Vychutnejte si tu nejněžnější pozornost a prožijte nejsmyslnější intimní momenty. Lubrikační gel NATULI PREMIUM Sensual Gift v objemu 50 ml se stane nejen elegantním doplňkem vašeho nočního stolku, ale především nezbytnou součástí vašich hrátek. Ne proto, že musíte, ale proto, že chcete. Tak snadno si jej zamilujete. Fantastický gel na vodní bázi hustějšího charakteru rozmazlí každičký centimetr vašeho těla pro přirozené a neodolatelné chvíle vášně. Byl s maximální péčí speciálně vytvořen pro ženskou citlivou pokožku. Perfektně se vstřebává, dokonale hydratuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku. Ke všemu vyrovnává pH, proto obnovuje přirozenou mikroflóru vaginálního prostředí a chrání ji před bakteriemi a mykózami. Jeho struktura je hladká a příjemná, nelepí, nežmolkuje a přináší neuvěřitelně dlouhotrvající kluznost, kterou využijete při zvlhčení vašich intimních partií či romantické masáži. Je ideální pro vaginální styk i sólové hrátky s hračkami a jeho neutrální vůně vaši fantazii nikterak nevyruší. Gel je kompatibilní s erotickými pomůckami pro nekonečnou a nespoutanou zábavu i s latexovými prezervativy.
Obsahuje BIO kyselinu hyaluronovou, která vyniká svými výraznými zvláčňujícími a regeneračními účinky. BIO Aloe Vera té nejvyšší organické kvality s vysokým obsahem antioxidantů zklidňuje podráždění pokožky, dodává ji okamžitý komfort a urychluje hojení drobných poranění. Extrakt z amerických brusinek s aktivními vitamíny bojuje proti zánětům a podporuje tvorbu nových buněk. Jojobový extrakt vyživuje a navrací pokožce její pružnost a přírodní glycerin se postará o extrémní výdrž báječné kluznosti.
Aby byla myšlenka skutečné výjimečnosti podpořena, je tento gel uschován v elegantní lahvičce z biofotonického skla. Funguje jako filtr, který jej ochrání před nežádoucím světlem, čímž zachová všechny jeho aktivní látky v té nejskvělejší kondici. Exkluzivní ručně šitý pytlíček z ekologického lnu ubrání váš lubrikant i zavazadlo před případnou nehodou při cestování. Proto si jej nemusíte odepřít, ať už jste kdekoliv.
Udělejte si čas jen pro sebe a prožijte si svůj erotický sen plný vášnivého tajemství. Zapalte svíčku a v jejím plápolajícím světle zapomeňte na okolní svět.

Proč si vybrat lubrikační gel NATULI PREMIUM Sensual Gift pro ženy 50 ml:

  • unikátní veganský lubrikační gel na vodní bázi pro maximální péči o ženskou pokožku
  • bez vůně pro ničím nerušené intimní chvíle
  • vybrané prvotřídní prémiové přírodní ingredience v BIO organické kvalitě
  • nedráždí ani nelepí a má úžasně hladkou hustější strukturu
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností a regeneračními účinky
  • je bohatým zdrojem antioxidantů a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • perfektně hydratuje a vyrovnává pH pro přirozenou mikroflóru
  • navrací pružnost a bojuje proti mykózám a bakteriím
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i prezervativy
  • exkluzivní balení z odolného biofotonického skla
  • dodáváno v pytlíčku z ekologického nepromokavého lnu

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 50 ml
Složení: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Pentylene Glycol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Extract, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Hexamidine Diisethonate
Parametry