Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Lubrikační olej NATULI PREMIUM Ritual Gift 200 ml

Luxusní lubrikační olej NATULI PREMIUM Ritual Gift prémiové kvality v objemu 200 ml. Za studena lisovaný makadamový olej vyživuje a regeneruje pokožku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Objevte dokonalou vášeň a vychutnávejte si každičký centimetr vašeho protějšku. Dovolujeme si představit vám ryze českou značku NATULI, která vám doslova zamotá hlavu tím nejpříjemnějším způsobem. Prémiová kvalita, vybrané ingredience a luxusní balení je žádoucí samozřejmostí, vše za účelem vašeho nejněžnějšího uspokojení, a to v mnoha směrech. NATULI nepoužívá žádné živočišné složky, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.

Vychutnejte si ty nejsmyslnější intimní momenty a dopřejte svým hrátkám zcela nový rozměr. Lubrikační olej NATULI PREMIUM Ritual Gift v objemu 200 ml se stane nejen elegantním doplňkem vašeho nočního stolku, ale především nezbytnou součástí vašich hrátek. Ne proto, že musíte, ale proto, že chcete. Tak snadno si jej zamilujete. Fantastický olejový lubrikant tekutějšího charakteru rozmazlí každičký centimetr vašeho těla pro přirozené a neodolatelné chvíle vášně. Přesto se perfektně vstřebává a nepůsobí mastně. Jeho struktura je hladká a příjemná, nelepí, nežmolkuje a přináší neuvěřitelně dlouhotrvající kluznost, kterou využijete při zvlhčení vašich intimních partií či romantické masáži. Je ideální pro vaginální i anální styk a jeho opojná oříšková vůně okouzlí vaši mysl. Je kompatibilní s erotickými pomůckami pro nekonečnou a nespoutanou zábavu.
Obsahuje čisté přírodní složky, jako je za studena lisovaný makadamový a mandlový olej té nejvyšší organické kvality, který dodává pokožce cenný zdroj vitamínů a zdraví prospěšných kyselin. BIO bambucké máslo vyniká svými výraznými zvláčňujícími a regeneračními účinky. Jojobový extrakt navrací pokožce její pružnost, což podporuje také vitamín E, který chrání buňky před předčasným stárnutím.
Aby byla myšlenka skutečné výjimečnosti podpořena, je tento olej uschován v elegantní lahvičce z biofotonického skla. Funguje jako filtr, který jej ochrání před nežádoucím světlem, čímž zachová všechny jeho aktivní látky v té nejskvělejší kondici. Exkluzivní ručně šitý pytlíček z ekologického lnu ubrání váš lubrikant i zavazadlo před případnou nehodou při cestování. Proto si jej nemusíte odepřít, ať už jste kdekoliv. Nepoužívejte s prezervativy.
Užijte si svůj erotický rituál plnými vášnivými doušky, zapalte svíčku a v jejím plápolajícím světle zapomenout na okolní svět.

Proč si vybrat lubrikační olej NATULI PREMIUM Ritual Gift 200 ml:

  • unikátní veganský lubrikant na bázi oleje pro maximální péči o vaši pokožku
  • decentní oříšková vůně podpoří vaše toužebné smysly
  • vybrané prvotřídní prémiové přírodní ingredience v BIO organické kvalitě
  • nedráždí ani nelepí a má úžasně hladkou tekutější strukturu
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností a regeneračními účinky
  • je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů včetně zdraví prospěšných kyselin
  • perfektně hydratuje a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • navrací pružnost a chrání proti stárnutí buněk
  • kompatibilní s erotickými pomůckami
  • exkluzivní balení z odolného biofotonického skla
  • dodáváno v pytlíčku z ekologického nepromokavého lnu

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 200 ml
Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Ethyl Macadamiate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Extract, Tocopherol
Parametry