Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Lubrikační gel Pasante Wild Strawberry 75 ml

Fantastický lubrikační gel Pasante Wild Strawberry v objemu 75 ml s vůní zralých jahod. Perfektní hydratace a dlouhotrvající kluznost plné šťavnaté zábavy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vychutnejte si svou erotickou jízdu naplno a nelámejte si hlavu ničím, co by mohlo vaše myšlenky vyrušit. Spolehněte se na tento lubrikační gel Pasante Wild Strawberry v objemu 75 ml a prožijte výjimečnost vašeho intimního okamžiku. Veganský gel bez obsahu živočišných ingrediencí byl vytvořen pro mimořádné chvíle vášně s ohledem na citlivé prostředí vašich partií. Jemná a hladká textura gelu na vodní bázi báječně klouže a přináší dlouhotrvající zvlhčení. Nedráždí, nelepí a zanechává hedvábnou a perfektně hydratovanou pokožku. Pro ještě intenzivnější pocity rozkoše vás okouzlí šťavnatou sladkou vůní čerstvých jahod. Gely Pasante podléhají přísným dermatologickým testům a disponují zdravotní certifikaci. Jsou kompatibilní se všemi materiály erotických pomůcek i s latexovými prezervativy. Neobsahuje spermicidy. Praktická lahvička s dávkovačem se pro všechny případy snadno schová v kabelce i v kapse saka. Stačí pootočit pumpičku do polohy ON a zmáčknout ji pro nanesení vrstvy gelu na intimní partie nebo nasazený kondom. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.
Objevte vzrušující gel prvotřídní kvality a užijte si ovocnou pikantní zábavu.

Proč si vybrat lubrikační gel Pasante Wild Strawberry 75 ml:

  • lubrikační gel prvotřídní kvality s maximální péčí o citlivou pokožku
  • nedráždí ani nelepí a nezanechává skvrny
  • veganské složení bez živočišných ingrediencí
  • sladká vůně čerstvých zralých jahod
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností a perfektní hydratací
  • kompatibilní se všemi erotickými pomůckami i prezervativy
  • praktická lahvička s dávkovačem

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 75 ml
Složení: Aqua, Propylene Glycol, Glycerine, Hydroxyethyl Cellulose, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Strawberry Flavour
Parametry