Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel SENSUEL Aqua 50 ml

Lubrikační gel SENSUEL Aqua 50 ml

Výjimečný hedvábně jemný gel na vodní bázi pro intenzivní zvlhčení intimních partií. Poskytne vzrušující pohodlí a prožitek a je vhodný pro hračky i kondomy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vychutnejte si jedinečný pocit při milostném styku a vyzdvihněte jej na zcela novou úroveň plnou smyslnosti a vášně. Pozvěte ke svým hrátkám tento lubrikační gel SENSUEL Aqua a věnujte se jen a pouze vlastním prožitkům. Gel na vodní bázi tekutějšího charakteru má krémově hedvábnou a jemnou texturu, která dopřeje vaším partiím neodolatelný dotek něhy. Respektuje přirozené pH vaginálního prostředí, osvěží pokožku a dodá ji výjimečnou a exkluzivní vláčnost. Potěší vás výraznou hydratací pokožky a extrémní dlouhotrvající kluzností. Gel nelepí ani nežmolkuje, nezanechává fleky na povlečení a je snadno smývatelný vodou. Má neutrální vůni, která nevyruší vaše myšlenky. Byl dermatologicky testovaný a také je vhodný pro použití s erotickými pomůckami všech různých materiálů i s latexovými prezervativy. Radost udělá také milovníkům análního sexu.
Objevte čistou a jiskřivou intimní chvilku v ložnici.

Proč si vybrat lubrikační gel SENSUEL Aqua:

  • sametový gel na vodní bázi tekutějšího charakteru
  • dokonale hydratuje pokožku a respektuje přirozené pH
  • jiskřivě čisté složení bez vůně nabídne vynikající zvlhčení
  • fantastický dlouhotrvající kluzný efekt
  • snadno smývatelný vodou
  • dermatologicky testovaný pro vaginální i anální hrátky
  • hedvábná textura nelepí ani nežmolkuje
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s prezervativy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 50 ml
Vůně: neutrální
Složení: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma
Upozornění: Vzhledem k situaci COVID-19 a výpadkům výrobců a dovozců se mohou uzávěry lahviček a jejich barvy lišit od fotografií na webových stránkách.
Parametry