ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel Sensuva Ultra Thick waterbased Natural 125 ml

Lubrikační gel Sensuva Ultra Thick waterbased Natural 125 ml

Ultra hustý lubrikační gel Sensuva Ultra Thick Water-based Lubricant bez chuti a zápachu poskytuje dlouhodobý klouzavý pocit, který zvýší vaše potěšení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ultra hustý přírodní lubrikant na vodní bázi Sensuva Ultra Thick Water-based Lubricant je mimořádně silný, takže je ideální pro každého, kdo hledá přípravek, který zůstane na povrchu kůže a sliznic déle. Lze ho používat také k análnímu styku. Tento čistý, vysoce kvalitní lubrikant se svým složením nejvíce podobá vaší přirozené vlhkosti. Je vyroben z ingrediencí bezpečných pro tělo. Toto ultra silné složení poskytuje dlouhodobý klouzavý pocit, který zvýší vaše potěšení. Lubrikační gel je bez zápachu a chuti, není lepkavý a má praktický systém s pumpičkou pro pohodlné dávkování. Poskytuje hladký průnik a nedráždí. Je vhodný pro použití s latexovými kondomy i vašimi erotickými hračkami. Užívejte si díky němu hodiny a hodiny slastného sexu.

Proč si vybrat lubrikační gel Sensuva Ultra Thick waterbased Natural 125 ml:

  • ultra husté složení pro dlouhodobý klouzavý pocit
  • zůstává na povrchu kůže a sliznic déle
  • bez chuti a zápachu
  • praktické balení s pumpičkou
  • použitelný s latexovými kondomy i erotickými hračkami
  • nedráždí

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 125 ml
Složení: Water, Hydroxyethyl Cellulose, Propanediol, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana, Natural Flavors, Citric Acid
Vyrobeno: USA
Parametry