ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel Voulez Vous ORGASM ENHANCER Two in One 30 ml

Lubrikační gel Voulez Vous ORGASM ENHANCER Two in One 30 ml

Stimulační Voulez Vous ORGASM ENHANCER Two in One vás se svými 30 ml lubrikačního gelu na vodní bázi a vibrační hlavičkou dovede k rychlému orgasmu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Neuvěřitelně rychle vás převede k orgasmu za pomocí vibrací tento lubrikační gel Voulez Vous ORGASM ENHANCER Two in One, vyvinutý speciálně pro ženy. Lahvička s obsahem 30 ml v sobě ukrývá pravé poklady. Nejen lubrikační gel na bázi vody s úžasnou svěží mátovou vůní. Aplikátor v podobě roll-on kuličky je totiž vibrační pro maximálně intenzivní prožitek. Stačí odšroubovat víčko a vibrace se spustí. Poté už akorát stimulujte vaše intimní partie jako například klitoris nebo bradavky. Tím budete své erotogenní zóny jak laskat, tak zvlhčovat. Motorek je dostatečně silný a tak nebude dlouho trvat, aby splnil svůj účel. Vhodný také pro hrátky ve dvou. Pohon je jednorázový.

Proč si vybrat lubrikační gel Voulez Vous ORGASM ENHANCER Two in One 30 ml:

  • 2v1 - vibrační stimulant a lubrikační gel
  • svěží vůně mentolu
  • gel na bázi vody nezanechává fleky
  • silné vibrace pro maximální potěšení
  • vhodný pro všechny typy hraček a prezervativů

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 30 ml
Vibrace: ano
Pohon: jednorázová baterie
Složení: Aqua, Glycerin, PPG-1-PEG-9 Lauryl glycol ether, Xanthan gum, Turnera disffusa leaf extract, Menthol, Mica, Alcohol, Mentha piperita oil, Chlorphenesin, Menthylisothiazolinone, Citric acid, CI 77891 (titanium dioxide), CI 14700, Limonene, Citral
Parametry