ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino

Lubrikační gel Whoop·de·doo rosemary

Lubrikační gel na vodní bázi z přírodních BIO ingrediencí bez konzervantů a barviv. Fantastická konzistence hedvábné textury s okouzlující vůní rozmarýnu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Získejte pro své intimní chvíle dokonalý dotek něhy a neuvěřitelného pohodlí. Objevte tento báječný lubrikační gel Whoop·de·doo rosemary z ryze české produkce, který podtrhne výjimečnou atmosféru a dopřeje vám nezapomenutelné momenty rozkoše. Gel na vodní bázi je s láskou a péčí vytvořen s ohledem a respektem k ženskému tělu. Obsahuje čistě přírodní ingredience obohacené o BIO organické složky, které jsou zcela bezpečné pro lidskou pokožku. Složení je doplněno o extrakt z Aloe Vera, který dodá pokožce hydrataci a zvláčnění a hojí drobná poranění a také o výtažek z rozmarýnu, který vyniká v antiseptických a dezinfekčních účincích, je bohatý na vitamíny B, především kyselinu listovou a také minerály. Je silným antioxidantem, působí protizánětlivě a zklidňuje podráždění pokožky. Textura gelu je mimořádně příjemná a hedvábně hladká pro jedinečné prožitky nejen při sólových hrátkách s erotickými pomůckami, ale také při milostných okamžicích ve dvou. Nelepí ani nedráždí a nezanechává fleky. Dodá dlouhotrvající kluzný efekt pro nikdy nekončící vášeň a okouzlí vás svou svůdnou vůní rozmarýnu. Navíc se chlubí absencí konzervantů a barviv, takže můžete nechat bez obav rozvinout svou fantazii a prožít nespoutané erotické dobrodružství, protože je vhodný i pro citlivou pokožku. Je kompatibilní se všemi materiály erotických hraček i s latexovými prezervativy. Uschován je v elegantní hliníkové lahvičce v objemu 100 ml s praktickým kovovým dávkovačem, který usnadní aplikaci. Stačí nanést malé množství na erotickou pomůcku či intimní partie a jemně rozetřít.
Nechejte se hýčkat a zapomeňte na okolní svět.

Proč si vybrat lubrikační gel Whoop·de·doo rosemary:

  • unikátní lubrikační gel na vodní bázi s maximální péčí o citlivou ženskou pokožku
  • přírodní BIO organické ingredience prvotřídní kvality bez obsahu konzervantů a barviv
  • nedráždí ani nelepí a nezanechává skvrny
  • extrakt z Aloe Vera a výtažek z rozmarýnu poskytne jedinečnou hydrataci a antiseptické zklidňující účinky
  • sametově hedvábná textura vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností
  • okouzlující svůdná vůně rozamrýnu
  • kompatibilní se všemi erotickými pomůckami i prezervativy
  • elegantní hliníková lahvička s praktickým dávkovačem
  • vyvinuto s láskou v České republice

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Vůně: bylinková
Složení: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate**, Potassium Sorbate**, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lonicera Caprifolium Flower Extract (and) Lonicera Japonica Flower Extract**, Citric Acid
* antialergenní složka, ** BIO organický původ, *** certifikace ECOCERT
Parametry