ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel WICKED CHILL ANAL 120 ml - expirace 6/23

Lubrikační gel WICKED CHILL ANAL 120 ml - expirace 6/23

Anální lubrikační gel WICKED CHILL ANAL na vodní bázi vám usnadní zasunutí, má chladící efekt, je bez parabenů a vhodný k latexovým kondomům.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste někdy tak nažhaveni, že nemáte čas, chuť a ani pomyšlení na zdlouhavé předehry? Lubrikační gel WICKED CHILL ANAL vás díky chladivým účinkům trochu zklidní a připraví váš anální otvor k okamžitému a hladkému proniknutí. Okolí análu bude znecitlivěné, tudíž ucítíte pouze příjemný zásun a žádnou bolest. Je vytvořen na vodní bázi, ale je vysoce koncentrovaný, aby byl dlouhotrvající, takže vaše rozkoš nebude ničím přerušena. Můžete se plně soustředit na sexuální prožitek, protože extra hladká konzistence nelepí a vzhledem k vymazlené formuli bez chemických parabenů je zcela bezpečný pro vaše zdraví. Zkuste jej využít v kombinaci se svou oblíbenou erotickou hračkou! Ale hlavu si nemusíte lámat ani při použití latexových kondomů, protože i s těmi krásně spolupracuje. Jejich nabídku najdete zde.
Nastavte zadeček a užijte si kouzelnou jízdu!

Proč si vybrat lubrikační gel WICKED CHILL ANAL 120 ml:

  • vysoce kvalitní gel pro anální styk
  • zpracování na vodní bázi umožňuje kombinování se silikonem
  • znecitlivující a chladivý
  • ultra hebké složení, které nelepí
  • bezpečný pro zdraví
  • bez parabenů
  • dlouhotrvající díky vysoké koncentraci

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 120 ml
Složení: Water, Propylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Olea Europea (olive), Leaf Extract, Cellulose Gum, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Vyrobeno: USA
Parametry