ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel YESforLOV INTIMATE MOISTURISING 100 ml

Lubrikační gel YESforLOV INTIMATE MOISTURISING 100 ml

Mimořádný lubrikační gel na vodní bázi YESforLOV INTIMATE MOISTURISING. Ultra hebká textura s výraznými hydratačními a regeneračními schopnostmi.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Podpořte smyslnost ve vaši ložnici a dopřejte si mimořádný prožitek z milování. S tímto lubrikačním gelem YESforLOV INTIMATE MOISTURISING budete zaručeně jako v bavlnce. Gel na vodní bázi veganské kvality s výjimečnou ultra hedvábnou texturou vám přinese fantastické pohodlí při sexu na které jen tak nezapomenete. Dopřeje vám báječnou dlouhotrvající kluznost, nelepí, nežmolkuje, nepůsobí mastně a nevyruší vás žádnou vůní. Díky luxusním ingrediencím složeným z 99,3% pouze z čistých přírodních složek pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Vyrovnává a udržuje správné pH vaginálního prostředí. Obsahuje ke všemu navíc kyselinu hyaluronovou, která fantasticky zvlhčuje a hydratuje sliznici a allantoin, který napomáhá regenerovat a zklidňovat pokožku. Podporuje hojení drobných poranění, chrání před škodlivými vlivy a podporuje růst nových kožních buněk. Gel je hypoalergenní, takže je vhodný i pro citlivou pokožku a je ideální při potížích s vaginální suchostí, pocity pálení či svědění. Také je kompatibilní se všemi druhy materiálů erotických hraček i s latexovými prezervativy.
Nespokojte se jen s dobrým sexem. Prožijte ty nejdokonalejší chvíle vášně naplno a oddejte se jen svým myšlenkám a nespoutanému sténání.

Proč si vybrat lubrikační gel YESforLOV INTIMATE MOISTURISING:

  • unikátní lubrikační gel na vodní bázi s maximální péčí o pokožku
  • výjimečné veganské složení obsahuje z 99,3% pouze přírodní složky
  • jemná a hebká textura s dlouhotrvající kluzností
  • kyselina hyaluronová a allantoin perfektně hydratuje a regeneruje pokožku
  • vyrovnává a udržuje správné pH a chrání před škodlivými vlivy
  • bojuje s vaginální suchostí a pomáhá snížit nepříjemné pocity pálení
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s kondomy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Propanediol, Glycerin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Sodim Benzoate, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate
Parametry