ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS 100 ml

Lubrikační gel YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS 100 ml

Mimořádný chladivý lubrikační gel na vodní bázi YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS v unisex provedení. Ultra hebká textura s výraznými hydratačními účinky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte pro své intimní hrátky ten nejúžasnější lubrikační gel, který vám poskytne vzrušující chvíle a naprosto smyslné prožitky? Je jedno, jestli jste muž, nebo žena, s tímto lubrikačním gelem YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS v unisex provedení budete jako v sedmém nebi. Gel na vodní bázi v báječné veganské kvalitě rozlišuje jedinou věc. Fantastický a nezapomenutelný zážitek z vášnivých momentů. Dopřeje vám nejen úžasnou hedvábnou texturu, ale také výraznou dlouhotrvající kluznost. Dokonalé složení ingrediencí s obsahem kyseliny hyaluronové a allantoinu perfektně vyvažuje a udržuje správné pH sliznic a respektuje jejich přirozenou fyziologii. Díky Aloe Vera mimořádně hydratuje, zklidňuje podráždění a napomáhá regeneraci kůže. Ke všemu přináší přidaný mentol výjimečný osvěžující chladivý efekt, který je důležitý pro stimulaci a hravou atmosféru. Je hypoalergenní, takže je vhodný i pro citlivou pokožku, nelepí, nepůsobí mastně a zanechává hebký a jemný pocit. Můžete jej použít při párových hrátkách, ale také se všemi materiály erotických hraček a je kompatibilní i s latexovými prezervativy.
Oddejte se jen svým myšlenkám a vychutnejte si svěží a ničím nerušenou intimní fantazii.

Proč si vybrat lubrikační gel YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS:

  • unikátní lubrikační gel na vodní bázi s chladivým efektem v unisex provedení
  • výjimečné veganské složení mimořádné kvality
  • jemná a hebká textura s dlouhotrvající kluzností
  • kyselina hyaluronová perfektně hydratuje
  • allantoin a Aloe Vera napomáhá regenerovat podrážděnou kůži
  • vyrovnává a udržuje správné pH sliznic
  • je hypoalergenní a vhodný i pro citlivou pokožku
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s kondomy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Sodim Polyacrylate, Allantoin, Menthol, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf, Tromethamine
Parametry