Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel YESforLOV UNLIMITED WARMING 100 ml

Lubrikační gel YESforLOV UNLIMITED WARMING 100 ml

Mimořádný hřejivý lubrikační gel na vodní bázi YESforLOV UNLIMITED WARMING v unisex provedení. Ultra hebká textura s výraznými hydratačními účinky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte pro své intimní hrátky ten nejúžasnější lubrikační gel, který vám poskytne vzrušující chvíle a naprosto smyslné prožitky? Je jedno, jestli jste muž, nebo žena, s tímto lubrikačním gelem YESforLOV UNLIMITED WARMING v unisex provedení budete jako v sedmém nebi. Gel na vodní bázi v báječné veganské kvalitě rozlišuje jedinou věc. Fantastický a nezapomenutelný zážitek z vášnivých momentů. Dopřeje vám nejen úžasnou hedvábnou texturu, ale také výraznou dlouhotrvající kluznost. Dokonalé složení ingrediencí s obsahem kyseliny hyaluronové a allantoinu perfektně vyvažuje a udržuje správné pH sliznic a respektuje jejich přirozenou fyziologii. Díky Aloe Vera mimořádně hydratuje, zklidňuje podráždění a napomáhá regeneraci kůže. Ke všemu přináší výjimečný hřejivý efekt, který je důležitý pro stimulaci a hravou atmosféru. Je hypoalergenní, takže je vhodný i pro citlivou pokožku, nelepí, nepůsobí mastně a zanechává hebký a jemný pocit. Můžete jej použít při párových hrátkách, ale také se všemi materiály erotických hraček a je kompatibilní i s latexovými prezervativy.
Oddejte se jen svým myšlenkám a vychutnejte si svěží a ničím nerušenou intimní fantazii.

Proč si vybrat lubrikační gel YESforLOV UNLIMITED WARMING:

  • unikátní lubrikační gel na vodní bázi s hřejivým efektem v unisex provedení
  • výjimečné veganské složení mimořádné kvality
  • jemná a hebká textura s dlouhotrvající kluzností
  • kyselina hyaluronová perfektně hydratuje
  • allantoin a Aloe Vera napomáhá regenerovat podrážděnou kůži
  • vyrovnává a udržuje správné pH sliznic
  • je hypoalergenní a vhodný i pro citlivou pokožku
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s kondomy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Sodim Polyacrylate, Allantoin, Vanillyl Butyl Ether, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf, Tromethamine
Parametry