ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Gel masážní CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml

Gel masážní CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml

Masážní a relaxační gel i lubrikant - CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml. Přírodní složení přípravku se postará o hebkou a vláčnou pokožku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Masážní gel na vodní bázi CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml je unikátní přípravek, který vám přinese kromě potěšení ze skvělé lubrikace také možnost erotické masáže, která dokonale uvolní vaše tělo i mysl. Gel obsahuje 99,4% složek přírodního původu, takže se jedná o produkt nejvyšší kvality, který vaší pokožku zjemní, hydratuje a zanechává regenerovanou. V případě lubrikace je kompatibilní se všemi erotickými pomůckami i latexovými kondomy. Vyvarujte se kontaktu se sliznicemi a poraněnou pokožkou.
Užijte si maximální komfort díky CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml, který se o vás a vaše smysly postará na jedničku a ještě umožní jedinečné chvíle ve dvou ať už ve formě intimní masáže nebo erotických okamžiků nejen v ložnici!

Proč si vybrat gel masážní CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml:

  • velmi kluzký a zvlhčující gel
  • téměř 100% přírodní složení
  • zpříjemňuje pohlavní styk, umožní erotickou masáž
  • použití s erotickými pomůckami i kondomem

Parametry:


Barva: čirá
Obsah: 200 ml
Složení: Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Xylitol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Pottasium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Camellia Sinensis Leaf Extract
Parametry