Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní hlavice Palmpower Extreme vibrační pink

Masážní hlavice Palmpower Extreme vibrační pink

Ultra silný masážní vibrátor Palmpower Extreme v růžové barvě. Tělo z odolného ABS plastu a flexibilní hlavice z hebkého silikonu nabízí 7 vibračních režimů.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte maséra, který vás nikdy neodmítne a poskytne vám mimořádně silné, intenzivní a dokonale uvolňující prožitky? Rozšiřte svou sbírku erotických pomůcek o tento vibrátor Palmpower Extreme a nebudete litovat. Ultra silný masážní vibrátor v černo růžovém designu vás bude ohromovat každičký okamžik. Jeho pevné tělo z odolného ABS plastu se perfektně drží v ruce a na zadní straně má příjemnou silikonovou plochu, která má na svém povrchu protiskluzovou strukturu tečkovaného vzoru. Díky tomu vám nevypadne z ruky a bude se vám s ním pohodlně manipulovat. Ergonomicky zahnutá flexibilní masážní hlavice se dostane do všech koutů vašeho těla, aby každému centimetru přinesl výjimečné potěšení. Stimulace klitorisu s tímto vibrátorem se stane závislostí. Jakýkoliv sval či erotogenní místo tak bude díky výkonnému motoru jako v bavlnce. Ten vám nabídne 7 úžasných vibračních a pulzačních rytmů. Dokonce podržením tlačítka pro změnu vibrací se přepne do režimu, ve kterém si budete moci vybrat intenzitu přesně dle svých preferencí. Tohoto pomocníka jistě budete chtít mít pořád u sebe i na cestách, protože bez odmlouvání vždy uvolní vaše tělo i mysl. Funkce zámku tlačítek zabrání nechtěnému spuštění v zavazadle, takže si jej můžete vzít opravdu kdekoliv. A to i do sprchy, protože je voděodolný a relaxace s teplou vodou je ta nejsmyslnější kombinace, jakou může vaše tělo potřebovat. A pokud mu dojde energie, dobijete jej pomocí přiloženého USB kabelu.
Dopřejte sobě nebo partnerovi luxusní masáž a přeneste ji plynule do roztomilé předehry. Očekávaná divoká odměna vás určitě nemine.

Jednoduché ovládání vás rozhodně stresovat nebude. Ujistěte se, že není vibrátor v zamknutém módu. Aktivaci i deaktivaci cestovního zámku provedete podržením obou tlačítek současně po dobu 4 vteřin, což vám dá vědět dvěmi rychlými vibracemi. Stiskněte krátce vrchní tlačítko power pro zapnutí či vypnutí vibrátoru. Krátkými stisky spodního tlačítka měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Každá akce je podpořena dvěma zablikáním LED diody. Podržením spodního tlačítka spustíte režim intenzity. Držte tlačítko až do požadované rychlosti. Při puštění zůstane v dané intenzitě. Pro zvýšení intenzity jej opět držte. Tento režim je podpořen rychlým blikáním LED diody.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní hlavici Palmpower Extreme vibrační pink:

  • extra silný masážní vibrátor pro dokonalou relaxaci
  • flexibilní ohebná masážní hlavice a ergonomicky zahnuté tělo
  • kvalitní sametově hebký silikon a odolný ABS plast
  • neuvěřitelně výkonný motor
  • 7 různých vibračních a pulzačních rytmů
  • režim nastavení individuální intenzity
  • voděodolné provedení pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 26,2 cm, délka hlavice 7 cm, průměr hlavice 5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry